Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tworule

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Minthogy az Univerzum minden egyes darabja így vagy úgy kölcsönhatásban áll minden más részével, elméletileg lehetséges, hogy az ember akár egy kiflicsücsökből is extrapoláljon a teremtés egészére, beleértve az összes napot, ezek összes bolygójával, összetételével, gazdasági és szociális…..
tworule 2014.03.26 12:00:19
tworule 2014.03.26 12:14:57
   A gasztrosznobizmus lassan és alattomosan kúszik be az emberek tudatába,akit pedig egyszer megragad, azt nem ereszti és gasztrobloggerré neveli...
tworule 2014.03.26 11:52:47
tworule 2014.03.26 12:01:56
@tworule:ezt nem ide szántam
  A világért sem szeretnénk elrontani az MDF-jelöltvideóknak köszönhető összmagyar jókedvet, a mai sajtószemlében azonban megakadt a szemünk egy nyilatkozaton, amely mellett nem szívesen megyünk el szó nélkül.   Herényi Károly így fejtette ki…..
tworule 2010.02.27 10:46:42
@az igazi Sipi: és ezeket bele is mondanád a szemébe? :

"igen, egesz jol kikurt a csaladdal, mert nem eleg, hogy pont ugyanugy elvittek mindent, de raadasul meg ugy meg is vertek, hogy nem tudott dolgozni es keresni a gyerekeire egy hetig.

na?

kurvara megerte, igaz?:-)"

"mondom ezt ugy, hogy nagyanyamat is elvitte az avh anno. megprobalt a beszolgaltatasbol lecsipni maganak es a gyerekeinek. a vege az lett, hogy napokig vertek es ugy vettek el tole mindent. "

hagyta volna inkább, hogy anyád vagy apád éhenhaljon? (nem írtad melyik szülőd anyja volt)
te meg sem születtél volna...
Fantasztikus hír a Homár törzsolvasóinak, hogy a rendőrség pár órával ezelőtt lerohanta blogunk réges régi kedvence, a telefonos zaklatócégek etalonja, a Capital Partners irodáit a budapesti Belvárosban. Öt embert, köztük cégvezetőket és brókereket, a helyszínen őrizetbe…..