Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Konténeres

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konténeres Blog Bukta 2010.02.17 23:27:00
Megbüntettek minket. Úgy is mondhatnám, hogy ránk jár a rúd. A Zöldhatóság emberei néhány teli konténer miatt eljárást kezdeményeztek ellenünk. Egyik részről jogos: az engedélyünk alapján nem tárolhatnánk hulladékot a telepen. Viszont1. környezetkárosítás nem történt.…..
Konténeres 2010.02.25 09:58:53
Ne légy naiv!
Ti nem visztek nyolc köbméteresbe törmeléket, vagy földet? Mert az kb. 13 tonna. Az árat jórészt Te, Én, és a többi konténeres határozza meg. Hiába akarnék én kenyeret venni húsz forintért, ha kétszázért adják az összes pékségben, akkor annyit kell érte adnom. Tehát nem a megrendelő határozza meg az árat, hanem az, hogy pár évvel ezelőtt jobban ment az építőipar, és két-háromszor ennyi munka volt a konténeresek számára is. Sorra vette mindenki a harmadik, negyedik, ötödik autót. Most hogy kevesebb a munka kétféle cég van. Az egyik egy elfogadhatóbb áron dolgozó (ez több szabályt be tud tartani), a másik aki ha kell ingyen is elviszi a szemetet aztán a telephelyén szétguberálja, lelakja az autóit, gépeit, konténereit.
Egyébként mi úgy dolgozunk, hogy az árat a költségeink határozzák meg, és ne az hogy nálatok egy két ezer forinttal olcsóbban tudjuk vinni. Bár lehet, hogy így kevesebb a munkánk, de a végén szinte ugyan az marad, csak kevesebbet kopik az autó, kevesebb hatóság tud megtalálni.
Tudod "ha drágábbak lennénk, nem rendelnének tőlünk, ha olcsóbbak, mi halnánk éhen!". Egyébként nem titok szerintem a nyolcas vegyesen 35-40 között lehet vinni. Szerintem az reális kb. 20 ezer a fuvar a többi a borítás. Munkánk nincs kevesebb, mint tavaly ilyenkor. Na megélni ebből se lehet, de az év első három hónapja az építőiparban ilyen. Sajnos az állandó megrendelőink miatt nem lehet azt mondani, hogy áprilisi bezárjuk a boltot És különben is vannak állandó költségek amit ilyenkor is fizetni kell.
A Tachográfról is tudnék mesélni, de ezt inkább a sör mellett.:)