Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Madrac

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Láttam én már falon pókot, láttam én már fűben nyuszit, török börtönben pont nem voltam, de a Való Világ villájában a.k.a. A LUXUSBÖRTÖNBEN eltöltöttem 24 kobalt kemény órát, amikor volt szerencsém történelmi kárszegezés részese lenni. De tisztes távolságból, az eseménynek háttal, magzat pózban…..
Lelkizős, nyafogós és minden faszságon végtelenségig lovagló unalmas összefoglalót kapunk ma, aminek az az oka, hogy eljött az első nap, amikor egyáltalán nem juttattak alkoholt a vellába a szerkesztők. Első konfliktus a reggelinél indul, ahol vagy három raklapnyi ásványvíz van…..
Egy közelmúltban megjelent felmérés szerint a magyarok közel fele (egészen pontosan 48 százaléka) elhagyná hazáját egy jobb munkalehetőségért. A téma természetesen közelről érint minket is, ezért aztán megkerestem a felmérést végző Randstadot, hogy válaszoljon a bennem…..
A gépünk este 6 órakor szállt le. A közvetítő irodában a hölgy negyed 7-re kért nekünk transzfert. A csomagjaink a vártnál jóval hamarabb érkeztek meg, így már 6 óra 10 perckor, bőröndökkel a kezünkben álltunk és vártunk az eindhoveni reptér parkolójában az…..
Villamosvezető-tanfolyamon kérdezi az oktató: -Ki vezeti a villamost? -Hát én!-húzza ki magát büszkén a tanuló. -Téved, fiam: a nyomkarima vezeti. Maga legfeljebb a sebességet választhatja meg! Hogy a fentebbi beszélgetés megtörtént-e, arról nincsenek pontos információink, de…..