Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lcckdavid

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Magnum-Lost crossover 2008.04.17 13:03:00
Ez a videó is be fogja járni a magyar netet, egyrészt mert vicces, másrészt, mert a Losttal kapcsolatos cuccok már csak így végzik. Mi történne, ha a bajuszos priváthekus is a szigeten héderezne? Mi jókat röhögtünk rajta. ..
comment:com Köldöknézegetés 2007.07.12 18:12:05
A feministának álcázott, valójában velejéig macsó Piroska blog találta, mi meg jól ellopjuk a brazil Playboyban megjelent képet, amiről ugyebár hiányzik valami. Jó, a hatvanas évek óta eltűnt a hónaljször (másnéven hónaljkutya), meg ugyebár van a hivatalos nevén brazil…..
Igen, kérem alássan, meg nem erősített információink szerint augusztus-szeptember környékén ki kell rinyálni a Viasat3 csatornát a kábelszolgáltatóból (ha nincs a csomagban), mert jön a tavalyi év egyik legjobb sorozata, a Showtime Dexter című sorozatgyilkosos, véres…..
comment:com Keddi hírek 2007.07.03 07:23:00
Scott Patterson, a Szívek szállodájának kedves Luke-ja ismét szerepet kap egy sorozatban, mégpedig a CW Aliens in America című vígjátékában. A muszlim cserediákot befogadó család fejét a pilotban eredetileg Patrick Breen alakította, hogy miért cseréltek, nem lehet tudni, de nem…..
Adva van Magyarország legnagyobb blogversenye, a Goldenblog, idei nevén Goldenblokk. Oldalam indulásakor szét is néztem a neten, hogy nagyjából mikor rendezik meg, de semmi hír nem volt róla. Csupa tavalyi eredmény, dátum, helyezés, de semmi friss. Ma szúrtam ki a blog.hu címlapon a…..
Jó a kedvünk, úgyhogy nem rontjuk el az Önök szórakozását és nem idézzük be az összes lehengerlő szöveget minden idők egyik legjobb vállalati himnuszából, hadd maradjon felfedeznivaló. Kedvcsinálónak annyit azért el kell eresztenünk, hogy „A teli tárca csak álca /…..
Miközben a világ odáig meg vissza van a legújabb tinisztárokért, és korábban a középkorú (na jó, mondjuk ki: negyvenes) nők csak idegesítő mellékszerepeket kaptak, a tévében egyre több olyan sorozat fut be, ahol pont ők játszák a főszerepet - és nem is akármilyeneket. A New…..
Lehetne az alant beágyazott videóhoz kommentárt írni, de minek. Azt látni kell, hogy japán kiskölykök milyen műsort rittyentettek Jack Sparrow kapitány tiszteletére. Le a kalappal a magánéletben visszahúzódó és szégyenlős Depp előtt...