Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Surveyer84

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár eredetileg az M3 25 éves történetét érkeztünk ünnepelni, meg persze a káprázatos új GTS-t, de - ha már úgyis ott volt pár újságíró a világ főbb csücskeiből - megküldték alattunk a még szinte titkos BMW 1 M Coupét, az E30 M3 igazi szellemi örökösét. Boldog nap! A…..
Ezt a levelet küldtem a totalcar belső levlistájára ma délelőtt:Extatikus örömmel tudatom, hogy a sors akaratából tegnap, három órával azután, hogy az első megtekintő rögvest megvette a Gloriát, egy másik ember megvette a fél éve árult Skyline-motort* is. Ami azt jelenti, hogy…..
Belsőség Punnyadunk, punnyadunk? 2010.03.10 12:26:00
  Istenem, hány lóerő kell ahhoz, hogy az ember jól érezze magát egy autóban. Háromszáz? Vagy még az is kevés? Asszem, kihaltak a jó GTI-k. Vélemények az azonos című írásunkról...
Surveyer84 2010.03.11 09:11:00
@Gekko: Ebban teljesen igaza van, nem az utcán kell kinyomni a szemét, magam is autóversenyzem egy Lada 2103-al, 1.6 Fiat motor dupla Solex karbi :D, de aki nem engedheti meg magának, hogy versenyautója legyen annak kompromisszumot kell kötnie, erre találták ki az Igazi GTi-GSi-VTi dolgokat. Tudomásom szerint azért van versenypályánk bőven, nyílt napok is akadnak szép számmal, szóval aki szeretné megtapasztalni az "érzést" annak megvannak a lehetőségei.
Még annyit fűzné hozzá, hogy én átestem a ló túloldalára már ott tartok, hogy a versenyautó mellett nem tudok megengedni magamnak utcait, szóval túlzásokba semmiképp se essünk.