Regisztráció Blogot indítok
Adatok
socarrat

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Voltak már nagyon igényesen megcsinált videók a magyar vendéglátásban, például a Mák Bisztró vagy a Baldaszti's anyagaira gondolok, de a balatonszemesi Kistücsök étterem friss videója szerintem telitalálat: hangulatában, képi világában tökéletesen adja vissza, hogy miről is…..
w Együtt sikerülni fog 2011.01.07 05:30:00
Európa a markunkban van, de még nem ragadtuk meg eléggé. A soros elnökség egyelőre nem teszi lehetővé, hogy bevezessük a tisztességvédelmet az egész unió minden rohadt kis blogjában. Az egyik lehetőségünk, hogy ebben az irányban próbáljuk megújítani Európát, majd egy ügyes…..
socarrat 2011.01.07 19:57:01
@Pajszer Művek: érted te, hogy mi a baj ezzel a törvénnyel, csak oly mértékben sötét és elvakult vagy, hogy nem tudsz róla, hogy érted:

"1.) Ha a szólásszabadságot valóban korlátozni akarták volna, megtehették volna a kétharmaddal akár, hogy az ellenzéki sajtót cakkpakk betiltják és az ilyen tótavéket deportálják Recsre. De nem tették... Nem gyanús? Ilyen ügyetlenek lennének a diktatúra építésben, hogy ilyen kézenfekvő megoldások sem jutnak eszükbe?"

Na ez a lényeg, ugyanis a szabadságnak van egy fontos tulajdonsága: vagy van, vagy nincs. Olyan nem létezik, hogy valamit kicsit szabad, mást meg jobban.
ProgBlog Kósa a ködben 2010.12.07 11:23:00
"Egy angol fiatalember, aki üldögél a City-beli irodájában, és kólát szürcsölve kinéz az ablakon, és elnézi a ködös angol háztetőket, annak mit fáj az egyébként, hogy ön mondjuk kap-e tizenkettedik havi fizetést vagy sem. Nem számít, mert másból él, nem nézi a magyar…..
socarrat 2010.12.07 18:41:18
@pudliho: Ezek szerint aki nem szopja be "a Párt" faszságait az baloldali?

Le kéne már erről szakadni.
A múlt héten a Nobuban ebédeltem, ami egyfajta áttörést jelent a gasztronómiai tekergéseimben. Kettő plusz egy étteremről tudtam, hogy kiemelkedik, kiemelkedhet a hazai mezőnyből: a Costesről, a Chateau Viszről, meg a Noburól. Az előbbi kettőről egyszerűen tudni lehet, hogy jó,…..
Subba Subba gasztro: Habos 2010.09.14 11:05:00
Várjuk a napot amikor kikopik a trendből az az eljárás ami mostanában a legtöbb étteremben rontja a látványt. Konkrétan a probléma úgy néz ki, hogy megkapod a kajádat, rajta pedig egy olyasmi képződményt mintha valaki egy hatalmasat csulázott volna a tányérodra, de…..