Regisztráció Blogot indítok
Adatok
latóember

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ki a tököm ez a csaj? - tettük fel sokan a prózai kérdést a The Expendables - Feláldozhatók 3. nézése közben. Stallone öregfiúk-válogatottja jó pár fiatal szereplővel lett megtámogatva a legújabb etapban, ami sok nézőnél igencsak kicsapta a biztosítékot, mert ugye ők nem…..
Pörög a hétvégi UFC gála promógépezete: múlt hét pénteken sajtóebéden találkoztak az újságírók a harcosokkal. A figyelem középpontjában ismét Ronda Rousey volt, aki a július ötödikei UFC 175-ön Alexis Davis ellen lép oktagonba. Persze nem csak Davisről kérdezték:…..
Hajnalban jön az UFC 175, azaz sorszámozott buli, ami azt jelenti, hogy nem kertvárosi TV-knek szánt cardot fújatott össze a széllel Joe Silva, ennek megfelelően meg nagy a cirkusz a hétvége körül. Persze ezt tudatosan pumpálja az UFC marketing gépezete, hiszen az Anderson-ölő…..
Pár évvel ezelőtt kezdtek felbukkanni az interneten olyan videók, amik az addig csak legendákban fel-feltünedező gettóharcművészetet, az „52 hárítást” (52 Hand Blocks) mutatták be. Most már több helyen oktatják is a stílust, ami állítólag évtizedekig, némelyek…..