Regisztráció Blogot indítok
Adatok
unbassearth

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kettőnégy allstars Csillagok Szilveszteri meglepetése egy pátoszos ballada a metál és a rock átható erejéről. A dalt Egyedi Péter (Óriás) szerezte. Tavaszi újraindulásunkig ezt hallgassátok. Köszönjük az egész éves figyelmet! Puszi  ..
unbassearth 2011.01.02 16:31:53
Külföldön mászkálva a nagyvárosokat gyakran átlengi az állandóság érzete. Látunk egy szép parkot és tudjuk, hogy az hasonlóan nézett ki öt éve, és jó eséllyel ugyanúgy fog festeni öt év múlva is. Több okból: egyrészt, mert vigyáznak rá. A lakók tudják, hogy ha valami…..
unbassearth 2010.11.22 13:56:43
@mcs: Persze, elrettentőbb, csak a biztonsági őr nem rendőr sajnos. Talán még csak nem is közfeladatot ellátó személy, így aztán ha hárman nekiesnek egy padnak és az őr sem riasztóan irdatlan nagy, hogy egy öblös ordítással kedvüket szegje, ugyanúgy nekieshetnek ahogy a padnak:/ Rendőrből, meg nem hogy erre nincs személyi keret Magyarországon, az alapvető feladatok ellátására sincs elég ember.
A kamerás rendszernek valóban meg van az a hátránya, hogy több időbe telhet a helyszínre érkezés, de ez az egy hátrány szerintem jó kompromisszum lenne, ha az összes többi előnyét is figyelembe vesszük. Ismétlem, szerintem:P
Talán vannak közöttetek, akik emlékeznek még a Wonderbra 2000 körül futott hirdetésére, amelyről egy csinos nő nézett ránk kihívóan egy szál melltartóban, miközben azt mondta: Nézz a szemembe. Mondom a szemembe. A reklám akkor nagy sikert aratott, sokan, sok helyen hivatkoznak…..
unbassearth 2010.09.15 23:11:59
@Mangerd: nekem is van egy ilyen fura érzésem... ha megnézed a teste bal oldalán a haj és a váll találkozását, már ott "indul felfelé" a csuklyája, de mintha a feje és így a nyaka, ehhez túl messze lenne:S fura...
minden esetre szexinek szexi ez a nő, de párválasztás szempontjából mimindannyian-nal értek egyet.
Csatlakozás     Tisztelt Blog vezető!   Először lépek önnel kapcsolatba egy érdekes dilemma miatt. Megerősítést vagy cáfolást várnék öntől egy olyan esetben, amit én mint diákként dolgozó élek meg egy munkahelyen. A munkahely egy diákszövetkezeten keresztül…..
Az első képen látható dán dog az arizóniai Tucsonban él, és "mindössze" 108 kilós és 221 centis. Azt hiszem, az étvágya sem lehet csekély...                              A második…..