Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jogsitt

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző hónapokban már felfedezhettünk néhány arra utaló jelet, hogy a Facebook korlátozni fogja az üzleti oldalak ingyenes eszközeit a platformon, de arra nem sokan számítottak, hogy Mark Zuckerberg már 2018 elején ledobja az atombombát!..
Jogsitt 2018.01.17 13:38:10
Gott mit uns...

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/87/GOTT_MIT_UNS_Koppel.JPG

Erről én mást találtam:
A Waffen SS-nél a felirat mindent elárul az egység hítéről és hovatartozásáról. A csatt amelyen az áll hogy "Mein ehre heisst Treue", egyedivé teszi az egységet. Kizárolag a Waffen SS számára készítettek ilyen ővcsatott....
Forrás: 9th-hohenstaufen1942.mindenkilapja.hu/html/18036683/render/a-felszereles
William Shatner, David Hasselhoff és Charlie Sheen után James Francot sem kímélik haverjai és hollywoodi kollégái a Comedy Central Roast műsorában. A formátum a megszokott: a főszereplőnek állnia kell a róla kialakult sztereotípiák, jelen esetben az önimádó és homofób…..
Melitta rémálmával nyitjuk a mai epizódot, mármint ha az rémálomnak számít, hogy az ember épp Gannicusszal szexszel. A bűnös álom akkor válik kényelmetlenné, amikor a felszarvazott férj, Oenomaus megjelenik, és átszúrja a dugógép torkát egy karddal, amit utána Melittában is…..
Jogsitt 2012.11.26 13:11:28
@efi: Akkor Te meg tanulj meg szöveget értelmezni! 9Kitti2 a saját kommentje értelméről írt, nem a hv-ja értelméről! Egyébként meg egy kérdésem van hozzád: Ki vagy Te, hogy megmondod, a másnak mi tetszik? Milyen alapon próbálod meghatározni mások érdeklődésének helyes vagy helytelen voltát? Az ilyen emberkéket - saját véleményem szerint - biztos nagyon utálja a környezete... Szép napot...

Egyébként a hv nekem nagyon tetszett, ahogy a sorozat is. Amikor először vetítették állandó téma volt a baráti társaságban akár a film, akár a történelmi kor is.

9Kitti2 csak így tovább!
Gondok redőzik az Onedinek homlokát, James éppen most értesül testvéreitől Elizabeth nem kívánt terhességéről, ordít is szegény hugival rendkívüli módon, mert kútba esni látja szép tervét a Frazer Hajógyárral. Nincs mit tenni, férjhez mész Daniel Fogartyhoz, amint…..
Visszatért végre a Survivor, a 25. évaddal és nagyon agresszív "most twitteljétek azt, hogy #immunitychallenge" típusú üzenetekkel a képernyőn, haladnak a korral. Idén a Fülöp-szigetekre mentek, lesz sok vizes feladvány, Jeff is hajóval jön és nem helikopterrel, a bézbólsapkát…..
hogyvolt Fátylat rá! -1x01 2012.09.04 10:00:00
Új Viasat-reality-t hogyvoltozunk a címe Fátylat rá! és perszehogy a csatorna külön bejáratú Pinokkinája, Hováth Éva az egyik műsorvezetője, aki, az Éden hoteltől eltérően nem egyedül vezeti a házasulós valóságshow-t, hanem Müller Attilával, akiről én egy Fókusz- vagy…..
Jogsitt 2012.09.07 10:57:34
@violin123: "...nagy az Isten állatkertje..."

Nagy bizony! Vajon milyen ember az, aki azt hiszi magáról, hogy mindenkinek csak szép és jó véleménye van róla? Illetve hogy nem meri senki a saját véleményét leírni az interneten (főleg az interneten!)?
Itt meg is jegyzem: sixx még riportokat is forgatott más "valóság"-show szereplőkkel, szóval arcát, nevét több helyen is megtalálhatod a neten...

Nagyon helyesen írta valaki korábban, hogy "aki kurvának áll, ne sírjon ha megbasszák". A műsor kedvéért, az ismertség kedvéért vagy egy nyavalyás egyiptomi út kedvéért -átvitt értelemben- kiálltak a szereplők a tér közepére hogy ide köphet akinek nem tetszünk. Gondolom senki nem kényszerítette őket pisztollyal a szereplésre....

Sixx!
A hv megint fasza volt! Igaz, nekem személy szerint hiányoznak az Éden Hoteles poénok...
Fogadja jókívánságaimat mind a négy hűséges olvasóm, szia anyu, bár szerintem a mai részt inkább ne olvassad, mert ma sok csúnya szó lesz. Elég akciódúsan indul ez a rész, egy börtönben két kínai fickó gyepál egy erősen kopaszodó, fehér csávót, de hamarosan érkezik a…..
Ott hagytuk abba, hogy Troyzan teper, de nagyon, mert az összes lány őt akarja a zsűriben látni (én meg rájöttem, hogy a jury kurvára esküdtszék ebben a környezetben, de az nem jön a számra), de múlt héten nyert ügyesen immunityt, úgyhogy Leif ment. Meh. Az estében Tarzan azt…..
Baljós sejtésű cím, ezek szerint aggódhatunk kedvenc hősünkért? Bizony igen, merthogy az összes online portál, az Index-szel az élen, vastag szalagcímmel hozza a hírt: A regényíró Moodyt bűnösnek találta a bíróság! A hír minden főszereplőt máshol ér: Karen éppen a…..
Arry, azaz Arya éppen pisil egy patakparton, guggolva, mint minden rendes lány, de nem sok fiú. Kész lebukás, ha valaki rátalál. Arya visszaigyekszik a többiekhez, amikor a ketreces szekérből rászólnak, hogy adjon már vizet és/vagy sört. Az egyik Falra szánt elítélt szépen kéri,…..
Jogsitt 2012.04.11 13:10:27
@A püspök inasa: A Stannis-Melisandre kapcsolatos véleményed alapján feltételezem hogy olvastad a könyveket. Viszont én a hozzászólásod végén felvetett "többet foglalkozni egy karakterrel, aztán a másikkal" véleményre reagálok. Nem tudom meddig jutottál, de az nem spoiler szerintem ha leírom, hogy a 4. és 5. könyv (ami egyébként egy lett volna, csak a terjedelme miatt szedte Martin kettőbe) nem ugrál annyit, mint a korábbiak. Történetesen azért, mert a szereplők egyik fele a 4.-ben a másik az 5.-ben szerepel. Mikor az 5. könyv időben ott kezdődik,mint a 4. csak persze más karakterrel, az nekem már kicsit távoli volt. Túl sok különbség volt a 4. vége és az 5. eleje között...
Azt azonban elhiszem, hogy aki nem olvasta a könyvet, annak elég nehéz lehet az állandóan változó helyeket, karaktereket követni és összekapcsolni a fél epizóddal korábban látott 5 perccel.
Ez a készítők döntése, amiben szerintem nem létezik egyetemlegesen jó megoldás.
Bár Sixx kolléga előszeretettel hívja a Trónok harca fiatal és beképzelt királyát, Joffrey Baratheont Pöcsfejnek, az őt alakító ír színész, Jack Gleeson egyáltalán nem az. A tavalyi dubrovniki forgatáson állandóan vigyorgott, végtelenül szerény volt, és még az interjú…..
Jogsitt 2012.04.05 13:11:45
@kerikak: Az amcsi HBO-GO online-on egyszerre jött ki a 2. évad első két része és minden rész egy héttel hamarabb fog ott megjelenni...
A megfelelő megosztókon rajta is van :-)
Tegnap este mutatkozott be a Viasat3 egyik legsikeresebb saját gyártású műsora, az Éden hotel második évada. A nyitány a 18-49-es célcsoportban 8,6 százalékos közönségarányt ért el, amivel a harmadik legnézettebb műsor volt a 9-10 órás sávban, bőven megverve a köztévé…..
hogyvolt Éden hotel - 2x01 2012.03.05 21:16:00
És, kérem szépen ismét nyitva a trópusi babaház és egy elmegyógyintézet súlyos keverékének is tekinthető Éden hotel, amiben egy tanárnősre vett figurát hozó és egy nagyon gonosz sztájliszt kezében vergődő (egykori?) modellnő terelgeti az eseményeket, nők vannak meg…..
Az előző adás végén nem volt kiszavazás, a kezét törő Courtney esett ki, van akit áldozati bárány szerepre castingolnak, ő ilyen volt. A táborhelyre visszatérő Salani törzset a pasik fogadják, kis közeledés, az elmúlt napok nagy nézeteltérései után. Nem rossz ötlet…..
Jogsitt 2012.03.05 11:54:27
@blindsideTackle: láttam már, kezd beindulni...
Nem merek többet írni róla, hátha vki csak a hogyvolt-ot olvassa. Ha megjelent majd cserélünk róla véleményt...
Visszatér a képernyőre a veterán valóságshow, február 15-től hetente követhetjük szemmel a 18 játékos útját az 1millió dollár és a Sole Survivor cím felé. Természetesen újra feltűnik Jeff Probst, az állandó műsorvezető és már azt is tudjuk, hogy ezúttal nem lesz…..
Jogsitt 2012.02.28 12:18:51
@blindsideTackle: Igazad van a korábbi újra-osztással kapcsolatban (Steph), rosszul emlékeztem... Kb egy éve töltöttem le az összes évadot. Egymás után néztem őket végig, ezért néha keverem a dolgokat. Erősen rémlik azonban, hogy volt egyszer egy vegyes kezdés után újra-osztás, ahol az egyik csapat nagyon erős volt. Sixx talán tudja melyik évad, vagy megcáfol...

Az akadálypályán való végigrángatás felidézésére emlékezve hangosan röhögtem fel (ismét), az tuti jelenet volt :-D

Az új évad második hogyvolt-ja elszállt a mátrixban?
Dezső leveleit nem könnyű követni. Vannak napok, mikor nem zárul le egy történet sem. Ezért vannak napok, mikor itt sincs friss sztori. Ezeken a napokon a "Na, mi lesz ebből?" rovattal pótolja mostantól mailvadász a hiányt, ahol kibontakozófélben lévő történeteket…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/15 Subject: Mozdulás szombaton To: Tom;Pallay Ervin;Peti;Soma Szevasztok! Jövő hétfőn leszek 34, ami tudom, hogy nem kerek, de egymás utáni számok és a legutóbbi ilyenen pont Ervinnel és Tomival ünnepeltünk, ha jól emlékszem az Új Vár klubban,…..