Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atigigi (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Intelligens volt, gyönyörű, független, és elérhetetlen: a tökéletes kombináció.” – a srác annyira belepistul egy lányba, hogy elfelejti összerakni azokat az apró mozaikdarabkákat, melyek végig az orra előtt vannak. Pedig megkímélték volna a későbbi…..
„Iván lassan odaúszott hozzám, a víz alatt árkarolt a lábával, rámtapadt mint egy polip és szájon csókolt” – levélírónk boldog kapcsolatát csak párjának az idióta haverja árnyékolja be. Az ürge minden határt átlép, tenyérbe mászó, és igen irritáló…..
atigigi (törölt) 2010.02.27 23:58:19
„Csak kívülről volt férfi, belülről inkább egy kisfiú” – hangzik a velős summázat szerzőnktől. A főszereplő lány megismer egy biztonsági őrt. A srác éppen válik feleségétől, de a libidója minden mérték feletti! Nem is lenne vele semmi baj, ha nem…..
Talán a hónap legérdekesebb, és legszomorúbb története következik. Egy fiút annyira megbabonáz egy gyönyörű lány, hogy szó szerint lefejeli a villanyoszlopot, és agyrázkódást kap. A lánynak különös, megbotránkoztató dolgai vannak, majd bevallja, azért, mert az utolsó…..