Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gixxer

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak helyzetek, amikor lelkileg nem állunk készen egy új párkapcsolatra. Az előző kapcsolat lezárulása nem feltétlenül jelenti, hogy fel is dolgoztuk sérelmeinket, megoldottuk a problémákat. Érdemes ilyenkor számot vetni a múlttal: tisztázni, miért volt nehéz fenntartani a kapcsolatot, és min kell…..
Gixxer 2017.07.31 23:18:20
@Anna King: A reszletekben rejlik a hiba.
Onnonhiban kivul: Amikor a testveredem elbukta a lakasat amihez a szuleim voltak a kezesek mikor hazakoltoztem. Ekkor en targyaltam a behajto ceggel, hogy mit es hogyan csinaljunk.
Gyakorlatilag megvettem az o lakhatosagukat es egyben a sajatomat is. Azaz van lakasom (sajnos igy, azaz nincs), amit edesapam nemreg bekovetkezett halala miatt nem tudok elhagyni, sem kulon alberletet fizetni + mindketto eletminoseget fenntartani (hogy onnallo "egzisztenciaval rendelkezo" ferfikent netes hulyecikkek miatt megbelyegezve, megpedighogy "mamahotel"-ben lakokent titulaljanak.
(hosszu lett ez az osszetett mondat, remelem a lenyege ertheto)
Ez egy kicsit hosszu lenne taglalni ugy, hogy ne megmagyarazatkent jojjon le valakinek es az utolso mondatot is vegighallgassa.
Ez nalam az "onhibamon kivul", de meg igy sem teljes magyarazata.
Amugy elso eset, hogy igy "nevtelenul" leirom/mondom. Ismerosok is nagyon kevesen tudjak.
Depeche Mode toplistát összeállítani Magyarországon olyan, mint belenyúlni egy darazsakkal teli kaptárba - merész vállalkozás. Éppen ezért még csak meg sem próbálok objektív lenni, ehelyett egy emlékfoszlányokkal teli teljesen szubjektív válogatást csináltam azokból a dalokból, amiket nagyon…..
Korábban írtam már arról, hogy milyen is az, ha magasabbra nőttél az átlagnál, sőt mindehhez még nőnek is születtél. Az biztosan borítékolható, hogy az emberek nem mennek majd el a szó nélkül a jelenség mellett. Én is szinte minden nap kapok valamilyen kedves vagy bosszantó megjegyzést, amelyeket…..
Miközben mi, földi halandók pezsgőt bontottunk, ettük a bejglit és elutaztunk a rokonokhoz (esetleg valamelyik osztrák síparadicsomban töltöttünk vagy töltünk majd némi időt), addig az Instagramon elhíresült Rich Kids csoport tagjai kissé másként lazítanak. Lehet azon…..
Eddig még sosem futottam bele ebbe a hibába, és talán azért nem, mert nem sokszor volt dolgom SVG-vel. A minap viszont tizenakárhány grafikát kellett mentsek SVG formátumba, amelyek közül eggyel kifejezetten meggyűlt a bajom, ugyanis az Illustrator nem tudta megnyitni, csak a következő…..
Egy nagyon látványos, techbuziknak kifejezetten tetszetős, effektes háttérkép elkészítését mutatom be Photoshopban. Nem igényel haladó technikát, inkább csak türelmet. Természetesen a dekorálást minél hosszabb ideig csináljuk, minél részletgazdagabbra, annál menőbb lesz a…..