Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Corvinus Interruptus

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közel kétmilliárdos uniós támogatásból újította fel belvárosát Nyíregyháza. Az EU-s pénzből - nyílván pályázati feltétel volt – kerékpárúttal is megajándékozta a városvezetés a lakosságot. A közgyűlés döntése alapján a beruházásra még tavaly 90 millió…..
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
Szanyi Tibor szétsírta, szétdrámázta, szétvoksturistázta magát a héten, hogy az átjelentkezők miatt fordult meg az állás, és veszített 450 szavazattal. És még beszólt a várandós kismamáknak is ... Szanyi szerdán ugyanis "szégyennek és morálisan elfogadhatatlannak"…..
Corvinus Interruptus 2010.04.16 17:57:42
@nestrot10: Istenem, az a legendás baloldali tolerancia, semmi gyűlölet, semmi árokásás.
Az alábbi dokumentumfilm készítőitől már bemutattunk egy kisfilmet, mely a nácik által beszennyezett ősi magyar jelképek eredetéről szólt. Megtudhattuk, hogy a hosszú évszázadokon keresztül a magyarság szimbólumának számító Árpádsávos zászlóra hogyan tapadt rá a náci…..
Corvinus Interruptus 2010.04.02 22:10:26
Ritkán szólalok meg, de...!

Azért, ha megnézzük Kun Béla és Rákosi Mátyás, illetve az egész, úgynevezett tanácsköztársaság, illetve a népköztársaság vezérkarának származását, no az bizony sok mindent elárul. Pont ők, illetve fiaik-unokáik mocskolják a jelenlegi Magyarországot. Hol emdépéként, eszdészként, emeszpéként, a legújabb trend alapján, pedig elempéként.

Ők, akiknek szüleit, nagyszüleit bizony vitéz Nagybányai Horthy Miklós kormnányzó úr mentett meg a haláltól.

Miért nincs, illetve miért nem alakult ilyen eszdéeszes, emeszpés jellegű szélsőséges, hazaáruló társaság 1989 után egyetlen szomszédunknál sem? Mert nem volt a vilkágháború alatt sem közel, sem távol egyetlen horthymiiklósuk sem, aki megvédte volna őseiket az elhurcoltatástól.

Éppen ezért sem Szlovákiában, sem Csehországban vagy Romániában esetleg Szerbiában, vagy Horvátországban, sehol
nem alakultak a magyarországihoz hasonló nemzetáruló pártok (MSZP, SZDSZ), sehol nem tarolta le a hazai gazdaságot az idegen tőke ily mértékben, sehol nem váltak a hazai munkavállalók és vállalkozók ennyire kiszolgáltatottakká.

Végül, de főként nem utolsó sorban, egyetlen szomszédunknál sem taposta, vagy tapossa meg a nemzeti trikolórt a rohamrendőr, egyetlen tüntetésen sem, mint ahogyan tette ezt nálunk a Magyar Köztársaság rendőrsége 2006. október 23-án.

Hát, röviden ennyi az elmúlt nyolc esztendőről, mely több kárt okozott, mint a rákosi-kádári harminc-negyven év. Ha ezek alapján engem most a Tisztelt hozzászólók fasisztának, antiszemitának, jobbikosnak (sosem szavaznék rájuk) tartanak, büszkén vállalom.

Boldog ünnepeket!
bodoky Közpénzt vagy életet! 2010.03.01 14:01:00
Az Index zsarol, a közvélemény lázad, a két nagy párt sumákol Sávoly-ügyben. Hová lesz harmincötmilliárd?Racing Management: Nem zsaroltunk. Csak üzleti tárgyalások zajlottak a Grupo Miltonnal, állítja a zsarolással vádolt cég. Ők is perelnek...
Corvinus Interruptus 2010.03.02 12:59:40
@fahrenheit451: Ma reggel, 08.00 órakor a HírTV megismételte a tegnap esti Rájátszást, abban láttam én is Kovács urat. Jó kis alányalós beszélgetés lett a dologból, azt hiszen ezt hívják PR-interjúnak. (Érdekes, mégsem láttam a zárójeles ikszet a képernyő csücskében.)

A HírTV honlapján a videogalérában azóta sem találom a műsort.

Már-már én is kezdek hinni az összeesküvés-elméletekben, csak hát most már végkép nem tudom, kire szavazzak. (Az LMP ugyanis Kovács Bence szerint zsarol, a Jobbik egyik helyi elnöke a rendőrség szerint felfegyverzi Budaházyékat, drága Ibolyám és Lajosom pedig addig nem nyugszik, míg Terry Black nem lesz a budapesti listavezetőjük.)
Corvinus Interruptus 2010.03.02 13:05:01
@LuiKang: Ha a rendőrség hazudott - amire nem emlékszem, hogy valaha is tett volna ilyet -, akkor én is hazudtam.
Corvinus Interruptus 2010.03.02 13:05:38
A ballib tábor egyet kipipálhat a követelései közül. Most, hogy már közel a hatalom, de pont az egykori segéderő miatt veszélyben a kétharmad, a FIDESZ vezetése (maga Orbán többször is) végre megtette azt, amit évek óta elsunnyogott az "egy a tábor, egy a zászló" elv…..
Corvinus Interruptus 2010.02.27 21:55:51
@lanyi: El kéne olvasni a porogramot, sőt az le is tölthető a http://www.jobbik.hu-ról. Lehet, hogy óriási meglepetést fog okozni, de nincs benne szó cigány-, vagy zsidó pogromokról, kommunisták akasztásáról. Hihetetlen, de csupán egy Magyarországon hivatalosan bejegyzett párt programja olvasható a megjelölt oldalon.

Bizony, ez óriási csalódás lehet a klubrádió, vagy az atv emlőin felnőtt fórumozóknak.