Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferás

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én elhiszem, hogy a mai világban fontos a tévé, az internet, meg a telefon is, különösen az utolsó kettő, de ha valahol mindenképp kell állandóan, akkor kiváltható mobil eszközökkel a vezetékes. Ennek fényében ahogy Mihály, én sem nagyon értem, hogy a lenti videón mi…..
Ferás 2010.02.22 19:37:40
Sziasztok! Én nem akarok senkit védeni,de szerintem az a villogó egy stroboszkóp,én fehérnek láttam,nemcsak a videón,hanem az utcán is. Találkoztam már ilyennel,nem kék az biztos! Viszont szerintem a probléma ott kezdődik,hogy nem lehet sehol megállni. Ezeknek az embereknek az a munkája,hogy egész nap járják a várost,és a megadott címen,ahonnan a bejelentés vagy megrendelés érkezik,keresik a parkolási lehetőséget,ugyanúgy mint a pizzafutárok,a GLS,a DHL,és még folytathatnám.....A felvételen én úgy vettem észre,hogy az autó mellett el lehetett férni,én biztosan nem álltam volna meg videózgatni,van annak az embernek elég baja a munkájához fűződően! Egyébként a multi Telekom dolgozói,akik az utcán dolgoznak,halálra vannak szivatva,az egyik barátom mesél eleget!!! Ha jól tudom,a nem KÉK villogót,és azért találták ki,hogyha Pl.: (sárga,de lehet akár fehér is),amikor olyan helyen kell munkát végezni,ahol a kresz szerint nem lehet megállni,ott a villogó bekapcsolásával jelezve,meghatározott ideig tartózkodhat,amíg pl a munka végzés történik.
Csak példaként a kábel fenntartó üzem dolgozói,amikor valami kábellopás vagy beázás van,ilyenkor a munkavégzés idejéig ezt használja. De a konténeresek,vagy a kukások is ezért használják,azok még dugót is szoktak okozni,mégsem száll ki senki videóra venni,vagy megkérdezni,hogy miért pont most kell ezt csinálni. Szerintem legközelebb jobban tenné az illető,ha nem kockáztatná mások munkahelyét unalomból,mert ha még nem is volt jogos annak a villogónak a használata,legalább felhívta a figyelmet a rövid parkolására,nehogy valami droid összetörje a kocsiját,aztán fizethetné az önrészt......Én amondó vagyok,hogy maradjunk inkább a parasztok fényképezésénél,akik pofátlanul a rokkant jelzéshez parkolnak lustaságból,vagy mert felső kategóriás az autójuk,és máshogy nem tudják felhívni magukra a figyelmet. Magyarán aki megérdemli. Köszönöm előre is mindenkinek!