Regisztráció Blogot indítok
Adatok
axeboy

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ezt a videót a felhasználó eltávolította!Elnézést a kellemetlenségekért!..
RPCJr. különkiadás:..
axeboy 2011.01.16 21:51:25
Elkelt a két jegy, a beküldő teljesítette az utólag követelt kiegészítőt.   Sajnálom, hogy ilyen körülmények között kellett véget érnie, elhihetitek, hogy nem így terveltem ki. Már kicsit belefáradtam. Köszönöm mindenkinek aki részt vett, kínozta magát (Igen, ez…..
axeboy 2011.01.04 15:58:07
Napokban kaptam egy e-mailt, hogy valaki végigvitte a Ringrikert. Többszöri ide-oda után végül videót is kaptam, részemről nem láttam látványos "szabálytalanságot", ha esetleg más próbálkozó megvétózná a látottak alapján, akkor hétfőig tegye. Baloldalt a…..
axeboy 2011.01.02 16:48:23
@Millenotti: Ne fikázd már ezt még csalással is kínkeserves dolog lehet végigvinni!
Érdekes módon a Ringriker kihívás váltotta ki a legnagyobb visszhangot, de megértem, én is veletek izgulok, hogy tényleg végig lehet-e vinni egyáltalán... Múltkor előkerestem az én kiegészítőmet, hogy meddig jutottam el. Ez volt az a rész, ahol én feladtam.  Az első…..
2004-es holland játék a DAVILEX jóvoltából. 2005-ben csődbe mentek. Véletlen?     UI: A játékot köszönöm Tucco-nak. Ez kimaradt..
Rossz PC játékok sorozat Zorro 2010.12.02 12:59:00
Még a Moonwalker után keregsgéltem más elfuserált DOS-os játékokat, amikor kezem közé került a Zorro. Sok jót nem olvastam róla, de a képkockák alapján nem tűnt rossznak. Kipróbáltam (nemrég újra) és be kellett látnom, hogy ez a játék fájdalmasan rossz, de bemutatásra nem…..
axeboy 2010.12.04 09:05:59
@Millenotti: Most nem azért de te mindenbe/mindenkibe belekötsz?
Ahogy tavaly is, decemberre szeretnék egy nyereményjátékot megszervezni, ahol ha minden igaz, lesznek majd jó kis nyeremények is, úgyhogy remélem megéri majd pályázni.Egy baj van azonban, nem vagyok teljesen megelégedett a feladataimmal. Én két pályázatra gondoltam, ahol az egyik…..