Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sookie Stackhouse

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Kiugrik egy bokor mögül Joci, bottal a kezében és elkezd ordibálni” - amikor a féltékenység már rögeszmévé válik egy srácnál filmszerű események áradatát indíthatja el. A csaj végre kiadja az útját egy kissé flúgos srácnak, ám a szakítás mégsem választja…..
Következő történetünkben a korkülönbség csak másodlagos tényező, ugyanis az első helyen a pasi bizonytalan természete áll. Nehéz rajta kiigazodni, haragudni rá pedig lehetetlen, mert mindig kivágja magát. A lány 9 hónapja van együtt párjával, aki mellett…..
„Ezután kiderült, hogy a déli parton minden jó nő megvolt neki..." – meséli következő posztunk szerzője, akinek nincs szerencséje a férfiakkal. A hibát magában keresi, ugyanis megfigyelte, hogy amióta elégedett magával és jól érzi magát a bőrében, az erősebb…..
„Megcsillant egy szép, hosszú aranyszőke hajszál a párnámon. Akkor esett le, hogy nemrég, ebben az ágyban tényleg aludt egy másik nő.” – meséli levélírónk, aki annyira a szívébe zárt egy férfit, hogy minden alkut bevállalt érte. Későn ébredt rá, hogy…..
Sookie Stackhouse 2010.03.08 21:46:41
@Fenimore: tényleg csöppet kusza a történet..nekem ez így este kicsit zavaros..:D
Kissé túlsúlyba kerültek a szomorkás posztok, ezért most következzen egy könnyed móka. Egy fiú és egy lány az ötödik randi után úgy dönt, hogy végre egymáséi lesznek. Mindketten izgatottan toporognak a vágy küszöbén, de amikor komolyabban nekilátnak, rájuk nyit az alattuk…..
Sookie Stackhouse 2010.02.23 07:35:50
A hétvégi sokkoló poszt egyik rendszeres Olvasónkból előcsalogatta saját történetét, ugyanis számos momentumban némi analógiát vélt felfedezni. A sztoriban szereplő srác eleinte hányaveti, de a közös dráma összekovácsolja kedvesével…egy darabig. Utána mutatja csak meg…..
Sookie Stackhouse 2010.02.22 20:52:34
@Zsu0805: igen igazad van..tényleg nem tudom, mi lett volna ha...de azért sejtem, hogy nem követtem volna el még egyszer...mert még ha azt is mondta, hogy nem lehetek terhes..akkor is bennem volt a félsz...és az elején azt hittem, hogy csak azért késik, mert stresszelek..és tudom most az jön, hogy akkor mégis miért nem vettem 72 órást...magam sem tudom..gondoltam megbízhatok benne...csak pár nap múlva gondolkodtam már el azon, hogy mivan ha mégis..és ez már akkor olyan sokk volt, hogy megfogadtam, hogy soha többé..
Sookie Stackhouse 2010.02.22 20:58:37
@Zsu0805: hát igen...látod ilyenkor van az, hogy nem tanulunk a másik hibájából...és bocsi, ha kicsit mérges vagyok...de azért feldúl, ha olyanokat olvasok, hogy milyen kurva lehetek, meg hasonlók...mert nem egy hibából ismerszik meg az ember...és most nem rád értettem..hanem úgy az összes kommentre...mert én is sokszor mikor olvasom a posztokat...jó vannak tényleg olyanok is akik úgy igazán buták..de általában mikor végigolvasom a helyükbe képzelem magam...és eltudom képzelni, hogy min mentek keresztül és hogy miért tették amit tettek..és felháborít, hogy ilyenkor jönnek azok a megjegyzések, hogy milyen hülye vagy...meg hasonlók...mert nem az..csak naiv volt vagy simán hibát követett el, amit akkor nem érzett annak...:)
Sookie Stackhouse 2010.02.22 22:10:55
@Zsu0805: Magam sem tudom mennyire stabil...de a sajnos a barátnőm már megtette az első lépést afelé hogy ne legyen hosszú életű ez a barátság...és ezt betudhatom a rózsaszín ködnek..de sajnos ezzel annyira megbántott hogy magam sem tudom, hogy reagáljak rá..mondjam azt jól van most szerelmes vagy..így gondolod...vagy miT?