Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gicus.b

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
            ..
Gicus.b 2010.08.26 09:31:22
Hangsúlyozandó  szeptemberre:2010. szeptember 20-21-én megrendezzük a Pécsi Babahordozó Napokat, ahol MINDEN klubos hordozót kiállítunk, ezért az, aki szeptemberre foglal egyben vállalja azt is, hogy 2010. szeptember 20-án délután 14.45-re eljuttatja a hordozót a…..
Március hónaptól lehetőség nyílik mosható pelenkacsomagok kölcsönzésére.Peluscsomag-foglalást írjátok a kommentbe, légyszi!! 3 csomaggal kezdünk, melyeket szám alapján azonosítunk, 1. (egyes) csomag, 2. (kettes) csomag, 3. (hármas) csomag. 1. csomag tartalma: 6 db monapel belső,…..
Kontár Electro World in black 2010.05.06 08:21:00
Hű olvasóim talán még emlékeznek, még novemberben szúrtam ki az Electro World magenta rózsaszínbe fordulását, plakátok, bannerek, és a honlapja is ezen egyedi színvilágban pompázott. Rettenetes volt! Egyszerűen nem fért meg a fejemben a két gondolat, műszaki áruház, és…..
 KÖVETKEZŐ KLUB MÁJUS 6-ÁN LESZ!!!  1. Liliputi Török MT (2. generációs)2. Liliputi Pille MT (3. generációs)3. Babaközelbenes Retro MT4. Karikás Szivárványos Girasol hordozókendő       Bikkmakk5. Pitypang Bamberoo MT…..
- A 2009. februári klubbon kaptunk kipróbálásra egy liliputis Mt-t. Korábban már felpróbáltam egy barátnőm ugyanilyenjét, kényelmesnek tűnt, hát örülök, hogy most kipróbálhatom...Eddigi tapasztalataim: nagyon kényelmes, kisfiam imádja, és nem utolsósorban szééép!Arra…..
Foglalások:Szürke liliputi rugalmas                CsucsuHajtka…..
Figyelmeztetés!!!A márciusi Klub után a hordozókat nem áll módunkban azonnal odaadni. Ennek több oka is van, egyrészt szeretnék egy állapotfelmérést. Aki kölcsönözni szeretne, annak vállalnia kell, hogy március 6-án a Szivárvány Gyermekházban rendezett Börze (erről még…..