Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yippibox

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kurt Lewin Alapítvány trénereivel a Yippibox évnyitó tréninget tartott egy budapesti tehetséggondozó gimnázium teljes tanári kara és vezetősége számára. Az egynapos program eredménye négy produkció lett, melyek az igen népszerű projektmódszer keretében készültek el. A…..
Van egy olyan szolgáltatás, amit a yippibox-nál, amit "instant dalnak" neveztek el. Ennek az a lényege, hogy anélkül küldhet bárki személyre szóló ajándékot, hogy tudnia kellene énekelni, zenét szerezni vagy szöveget írni; ráadásul sehova sem kell elkutyagolnia,…..
A nyári szünet után szombaton újraindult a Megasztár ötödik évada, és ennek kapcsán úgy döntöttem, hogy jóslásra adom a fejem. Van ugyanis egy (elismerem, teljesen légből kapott) elméletem ezügyben.Ahhoz, hogy elmagyarázzam, mire alapozom bátor, de cserébe teljesen komolytalan…..
 Lehetsz visszahúzódó, tanácstalan típus, aki órákon át bolyong a helyi plázában, hogy megtalálja a legjobb ötletet. Nem kérsz segítséget senkitől, mert bízol a megérzéseidben. Legtöbbször meg is találod a legtutibb ajándékot.Aztán lehetsz határozott, célratörő, aki…..
Nagyon szeretek ajándékot adni. Gyerekként még el sem tudtam volna képzelni, hogy mennyire jó is ez. Örömet szerezni, látni, hogy a másik örül annak, amit kap. Ha jó az ajándék.Sokszor törtem a fejem ezen. A plüssállatok és a díszdobozos csokoládék ideje éppúgy lejárt, mint…..
Olyan, hogy "sok érdeklődő" nincsen, csak olyan van, hogy egy, tíz vagy száz érdeklődő. És persze nem mindegyiknek lesz YIPPI-dala. Három céggel dolgozunk most együtt. A menet nagyon egyszerű: a YIPPIBOX szövegírók és dalszerzők keresték meg személyesen őket. Olyan…..
Nagyon sok cég jelentkezett, hogy a YIPPIBOX éppen náluk készítse el a MINTADAL-t, egy olyan kétperces zeneszámot és videót, amit a vállalat számára írunk meg és különleges alkalom során (például valaki kinevezése) adja át a cég.Ebben a dalban énekelni fognak a cég…..