Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balazs1982

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az asszony maximálisan elzárkózik a szexuális együttléttől, de felajánlj egy kiskaput a munkában kimerült urának, az jelenthet kompromisszumot, de azt is, hogy a nőnek van másvalakije erre a célra.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez…..
Ez az írás még nyomokban sem fog tartalmazni számszerű elemzéseket, pontos utánajárást bármilyen törvénynek, vagy statisztikákkal való dobálózást. Nem. Ez emberekről szól és érzésekről. Rólunk, Önről, Rólad. Mondom emberekről. Azt már megszokhattuk az elmúlt közel 30 évben, hogy az éppen aktuális…..
  A 45-60 év körüli olvasóinknak talán megdobban a szíve a mai téma hallatán, hiszen a "legendás" magnókazettáról szól a mai mese. Ezen korosztály tagjainak szinte kivétel nélkül van valamilyen sztorija ami összefügg a kazettával azaz hivatalos nevén a compact-cassette-tel. Ki ne tekerte volna…..
Balazs1982 2019.02.25 08:43:26
@enpera: Enpera: Hát az pech valahogy nedvességet kapott vagy a szalag a melegtől elvetemedett és szorul a kazettatestben. Műsorosak gondolom. Eggyet megpróbálhatnánk lejátszani itt nálam valamelyik gépen. Megadom az e maílem: erki2@freemail.hu.
Balazs1982 2019.02.25 08:44:37
Metroszexuális, önző fiú, akinek csak gyakorlatozni kellet a lány, akit utána persze eldobott, mint egy szál gyufát, amelynek nincsen lángja már. A következő történet nem egy hatalmas szerelem vége, semmi világvége-hangulat vagy soha-többé-más-nem-kell agonizálás nincs benne,…..
Nagyon szeretem a barátnőm, de engem igenis zavar, hogy az utóbbi időben "nincs finom illata", és hogy 3 napig ugyanabban a bugyiban van, hogy ha hozzám mindig az előző esti füstös, kocsmaszagú cuccban jön. És fogalmam sincs mit tegyek, de egyre kevésbé kívánom, viszont…..