Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anyuci 2

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arról már szóltunk, hogy nyakunkon a 14 év alatti korosztály magyar bajnoki döntője, sőt jó előre beharangoztuk a többi utánpótlás-bajnokság végső szakaszának menetrendjét is. Az idő múlik, aki időt tudott rá szakítani, az már tanúja is lehetett a MAC Népstadion A csapata…..
anyuci 2 2010.02.25 16:06:36
@hokisok: "aktuális sztárgyerekek" Az ilyen szülő ,mint te is,más gyerekeinek gúnyolásával foglalkozik ,nem akarja észrevenni,hogy sértődéseivel saját gyerekét megfosztja társaitól,a játék és siker örömétől.Csak sejteni tudom ,mit fog mondani a gyereke pár év múlva .Aki olvasott a magyar hoki kezdeteiről ,elismeri az edzők munkáját.De ,ami itt folyik ez röhej.Inkább hagyjuk dolgozni őket ,minden edzőnek van sztárgyereke,mi a baj ezzel?Ha a szülő nem hisz a gyerekében ne az edzőre mondjon rosszat.
anyuci 2 2010.02.25 17:08:10
@sem-leg-s: legalább van verseny agyerekek egyre jobbak lesznek ,a nagy hokiországokban is van sztárgyerek,elismerik büszkék is rá.....Ez miért olyan nagy dolog?Hogy akarod a gyereked sikeres legyen ,ha nem tanul meg küzdeni.Szerinted ,ha valaki ügyes, szégyellnie kell,hogy mondják neki?
Hiszem ,hogy attól lesz jó a csapat,ha minél több sztárgyerek emelkedik ki.
anyuci 2 2010.02.27 16:04:18