Regisztráció Blogot indítok
Adatok
n0b4d11

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zseniális kamucenzúrás videóválogatást találtunk a Youtube-on! Egy elmeroggyant, de lelkes retrómániás összevágta mindenki kedvenc Szomszédokjából azokat a részeket, ahol kúrás helyett fúrást, baszás helyett meg alvást emlegetett Lenke néni, Böhm bácsi vagy épp Gazdagrét…..
n0b4d11 2013.01.09 10:51:30
Ő még csak 4. Nem több. Elképesztő. Szerintünk. Honnan tudhatja mindezt? Na jó, ne feszegessük, csak hallgassuk a vasárnapi muzsikát ettől az őstehetségtől! ..
A főváros közismert építményeivel népszerűsíti magát egy külföldi pornóoldal – írta a Blikk. A szexfilmes vállalkozás reklámfilmjében felbukkan a Parlament, a Hősök tere, a Citadella és a Szabadság híd is. Többek között ezeken a helyszíneken vették fel a…..
Belsőség Ha az erő veled van 2012.05.20 08:45:00
Ha netán nem tudott eljutni az idei Traktormajálisra, akkor fogadja szeretettel az alábbi kis videót, mely alig pár hónapja futótűzként terjedt a világhálón. Éppen a videómegosztókon böngésztem, amikor eszembe jutott, hogy vajon lesz-e Bokorban igazi Kirovec? Ha nem tudnák mi ez,…..
  Eddig csak a divat pápájának tartották. Ám Karl Lagerfeld ugrott egyet a ranglétrán és isteni szintre emelkedett. Nem igazán ismerjük a pasit, aki ezt tette vele. Annyit tudunk, hogy Jean Roch-nak hívják, és tavaly volt már a Kat Deluna és Flo Rida közreműködésével…..
n0b4d11 2012.05.17 00:07:12
@humán' négysör: ööö ja a dal igen, de a klipp kb néhány napos...
Már első nagy érdeklődéssel várt elnöki döntése komoly dilemma elé állíthatja Áder Jánost, akinek nem lesz könnyű a nemzet egységét megjelenítenie Geréb Ágnes kegyelmi kérvényének elbírálásában. A jogerősen két év letöltendő fogházbüntetésre ítélt szülésznő…..
Az angol Top Gear című autós műsorban van egy szegmens, amiben celebsofőröket ültetnek egy átlagautóba, mutassák meg mit tudnak kihozni abból, és nem a csudakocsijaikból. Eddig Rowan Atkinson volt a faszagyerek, de Matt LeBlanc, azaz Joey a Jóbarátokból még őt is lenyomta - a…..
A Blikk mai számában olvasható, hogy sokhetes kínlódás után mintha pont került volna a "hol puffogtatja majd a humorbonbonokat Sanyi?" huzavonára, hogy ilyen többszörös képzavarral éljünk, és az előzetes várakozásoknak megfelelően az Esti Showder műsorvezetője a…..
Ehhez túl sok mindent nem lehet hozzáfűzni. A találatot köszönjük malocznak...
n0b4d11 2011.03.05 23:22:31
Úgy egy éve mutathattunk meg egy videót, amin a kanadai Stargate Studios mutatta meg, mit is nevezünk tökéletes illúziónak. A cég kismillió sorozat látványvilágáért felelős, és az egyértelmű trükkök és green screen felvételek mellett olyan, első látásra tök triviálisnak…..
Appleblog Itt az átlátszó iPhone 2011.02.07 08:53:00
Amióta Gizmodón megláttam, nem tudom eldönteni, hogy ocsmány vagy cool, mindenesetre állítólag házi barkáccsal, a garancia elvesztése mellett átlátszóvá tehetjük az iPhone-unk elő- és hátlapját.A leírás szerint szétkapjuk a telefont, majd hígítóval leszedjük a festéket,…..
Az elmúlt napokban jártunk a tengerek mélyén a felhők között az égen. Ma összehozzuk a dolgokat egy szörfölő madár révén. A minnesotai The Trashmen zenekart hívtam segítségül. A dal 1963-ból, mitsem vesztett fényéből. Jöjjön egykis trashpunk a The Cramps…..
n0b4d11 2011.01.28 12:35:07
www.youtube.com/watch?v=2WNrx2jq184

azért ezt se hagyjuk ki :D
 Ez a bejegyzést tele lesz tűzdelve dzsatab videókkal, hiszen csak akkor látjátok a nemgéjséget igazán, ha halljátok (omg milyen mondat ez).   Zeneszerető bajtársaim, gondolkodjunk el kicsit életünk zenei folyamában hány női énekessel fellépő formációra mondtuk már…..
 Nemhiszem hogy sokat kellene ezen magyarázni, a Rick rolling előtt is király voltmár. Az a magabiztosság ahogy tekeri a kezeit és viseli a tüdőnadrágot a napszemüveggel és a ballonkabáttal, páratlan. Hozzátenném még hogy ien vöröshajjal és kölyökképpel, ien mély…..
Igazságszerint az a legszomorúbb ebben a bejegyzésben, hogy egyáltalán meg kell írnom, de hát nem tudok mit kezdeni, az élet már csak ilyen. De tényleg, manapság több embertől is hallottam azt, hogy a montipájton elképesztően nagy fasság és egyáltalán nem is vicces, úgyhogy…..
Na nem mintha a favágás mint tevékenység vagy munka túlságosan géj lenne, de most elsősorban a versenyszerű profi favágással szeretnék foglalkozni, amit már legalább EGY napja nyomon követek. Igen, ez azt jelenti, hogy szentese ismerkedtem meg ezzel a tevékenységgel, ami való igaz,…..
Először is szeretnék tartani egy kis fogalmi tisztázást. A szemetes nem egyenlő a kukással. A kukás az az ember, aki guberál, átnézi a szemetet, és ott vadászik a közönséges ember által fel nem ismerhető kincsek után. A szemetes az az epic arc, aki a narancssárga ultra menő…..
Minden új Rock Band (és Guitar Hero) verzió elmozdul abba az irányba, hogy ne csak úgy csináljunk, mintha zenélnénk. Kezdődött az egész a dobbal, majd folytatódott a billentyűzettel és a húros gitárral. Ha így megy tovább, nem elképzelhetetlen a videóhoz hasonló játék (de…..
A mai dalcsokor a Guns & Roses slágerét, a Paradise City-t veszi alapul.Klikk a továbbra! A Paradise City 1987-ben jelent meg az Appetite for Destruction lemezen. Szerintem a Guns egyik legjobb száma. Nemcsoda, hogy népszerűsége máig töretlen. Jól eltalált riffek, király szólók,…..
w Úgy lobog fel nékem 2010.06.09 05:30:00
Részletek az őszödi beszédből Ha őszinte vagyok hozzátok, akkor azt tudom mondani, hogy tele vagyunk kétségekkel, hogy a magabiztosság mögött ott van az őrlődés és a gyötrődés. Egészen pontosan tudom, hogy mindaz, amit csinálunk, az nem lesz tökéletes. Hogy egy sor ügyben…..
n0b4d11 2010.06.09 14:48:22
@huba: mázlink van? :D
Egy óra múlva indul a móka, reméljük, hogy működő audió streamelés legalább lesz valahol (videóban nem bízom), ha működő linket találok, megosztom veletek. Szerintem egyébként nem is lesz iPhone 4-es bemutatás, és új Macek sem lesznek, bejelentik a Safari 5-öst, az ingyen…..
De hisz - utalván az elősző poszt kommentjeire - mi is azt mondjuk, hogy reklám és képzőművészet igazán jól megfér egymás mellett, néha kicsit nyögvenyelős a kapcsolat, sokszor viszont kifejezetten szellemes, ötletes, zsír. Az ezt érintő sokkal mélyebb eszmefuttatásunkat lásd…..
Feldolgozás alatt blog Billie Jean 2010.05.01 06:00:00
A Billie Jean volt már itt, de a videók nagyját sajnos törölték és amúgy is találtam még hozzá 1-2 érdekességet. Az eredeti The Unchosen Jóféle metál verzió  Laza fúziós mixelgetés  És egy nagyon jó acapella verzió, ami egyben egy mash up is (ápoljuk a…..
Kezdjünk egy találós kérdéssel: miről emlékezetes a mai nap? Már azon túlmenően, hogy nyolc év után végre kocsiszínbe érkezik a Vörös Villamos? Ha kell, segítek. Ma, József Attila születésnapján ünnepeljük a magyar költészet napját! Két jó okom is van lecsapni a…..
Magas fák között álló házat látunk, ami csak kívülről tűnik békésnek: gyereksírás, kétségbeesett nő arca, kiabálás van odabent. Majd újra kívülről látjuk a házat, az erdőben béke honol, és egy fehér terepjáró elhajt a háztól. Ám a föld alatt valami pince van,…..