Regisztráció Blogot indítok
Adatok
syd*

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamelyik nap például 2szer ettem burger kingbe, és egyszer a mekibe, mindezt egy délután, hazafelé a városból mindig épp ahogy útba esett az egyik be kellett mennem. Egyszerűen nem bírok magammal, állandóan kívánok valamit, és ahogy egyre nagyobb vagyok és egyre többet eszem,…..
Metroszexuális, önző fiú, akinek csak gyakorlatozni kellet a lány, akit utána persze eldobott, mint egy szál gyufát, amelynek nincsen lángja már. A következő történet nem egy hatalmas szerelem vége, semmi világvége-hangulat vagy soha-többé-más-nem-kell agonizálás nincs benne,…..
syd* 2010.02.22 21:36:40
@annieofbodom:
köszönöm a feltételezést, de a tapasztalatot elsősorban a párkapcsolatra értettem, és nem arra, hogy végigment rajtam egy fél sereg. :)
a szerelemről meg annyit, hogy a naiv ember mindig későn jön rá, hogy nem az volt, aminek hitte. Közben elhiszi az ember, mert miért ne hinné, utána jön a kijózanodás. De nem bánom, meg kell próbálni, kockáztatni, és végül majd csak kisül valami jó.
A "Mégis mit vártál, HP"-pártiaknak üzenem, hogy a legtöbb bunkósága utólag világosodott meg előttem, tudott nagyon kedves is lenni, és ugye a szerelmes ember mindig talál kifogást, hogy épp miért nem hív fel, miért megy haza hamar, stb. Az vesse rám az első követ, aki hasonló helyzetben, az érzéseivel nem törődve, pusztán a büszkeségéért dobta volna az illetőt.
Köszönöm.