Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chailattelove

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez már bizony nyár közepén bebizonyosodott, amikor Adam Shapiro a kontinentális marketing menedzser és Pajor Zsuzsanna a budapesti Burberry boltvezetője vendégül látott engem és Mr. Bianka Burzsujt a Gresham Palotában egy hétfői délutánon. Hosszasan beszélgettünk a magyar és a…..
Sofia Coppola most különösen reflektorfényben van legújabb filmje a Somewhere közelgő megjelenése miatt. A L'uomo Vogue szeptemberi lapszámában pózol Sofia, amit Peter Lindberg örökített meg. A cél az volt, hogy kiemeljék Coppola nőies báját és közben a néhol feltűnő…..
chailattelove 2010.09.12 17:51:15
OurFashion Inspirálódj... 2010.08.29 14:39:00
...és járj tetőtől lapig feketében arannyal, ahogy Alexander McQueen ajánlaná!                Minden termék Alexander McQueen kivéve a rúzs, amely YSL...
OurFashion Lara Stone most szép 2010.08.24 14:38:39
Megosztó személyiség számomra Lara Stone. Egyes képeken gyönyörűnek látom, egy következőn pedig kiráz a hideg annyira nem tetszik a megjelenése. Most az amerikai Vogue hasábjain pózol és szebb, mint valaha. Ez a vízhullámos haj ellágyítja a vonásait és sokkal jobb így a…..
OurFashion Ez neked casual? 2010.08.24 15:00:00
A Zara megbukott nálam stíluslistázásból, hiszen legújabb 2010-2011-es őszi-téli kollekcióját Casual-ként sorolta be. A kollekcióra mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy átlagos, vagy hétköznapi. Nem sok embert látni (főleg Magyarországon), akik így rohangálnak az utcán…..
Vidám kampányfotók a sarki közért zöldségrészlegéről, aztán hirtelen váltással szemtanúi lehetünk a mosoda örömeinek, valamint plusz egy kép ami semmilyen szempontból nem illik a koncepcióba. Terry Richardson szerintem inkább egy divatanyagot, mint erős kampányfotókat…..
Ha férfi lennék biztosan szerelmes lennék Daira Werbowy-ba. Több éve lenne a szívem csücske, és ma kérném meg a kezét, miután megláttam ezt a fotósorozatot róla az Elle kanadai kiadásában. Főleg az első kép, ami szerintem csodálatos. De a második kedvencem a lábtyűs. Már…..
OurFashion Egészíts ki... 2010.08.06 16:10:00
... minden öltözéket valami egyedivel:Férfias inget, szmokingfelsőt vagy blézert egy ilyen John Galliano órával:A Morellatoval közreműködve készült darab ősztől lesz elérhető az üzletekben.Ezüstszürke estélyit azzal az egyetlen Judith Leiber ékszertáskával, ami a vállaható…..
chailattelove 2010.08.06 22:08:18
Még több, mint 1 hónapunk van a nyárból, és a leárazások pedig még javában dübörögnek, így most a legalkalmasabb megvásárolni egy olyan fürdőruhát, amely még a következő szezonban is divatos marad.Nézzük, mik is voltak a legmenőbb darabok a Miami Swim Fashion Weeken:1.…..
chailattelove 2010.08.02 21:44:35
Mindegyiket AKAROM, szóval vágom a centit szeptemberig.Forrás..
chailattelove 2010.07.14 22:44:48
... a Valentino téli 2011-es haute couture kollekció.A Valentino divatház végre megtalálta az egyensúlyt: Kevés masni, kevés rózsa, kevés csipke de azért egyiket sem dobták ki a kukába. A lágy esésű muszlin anyagok csodálatosak. Maria Grazia Chiuri és Pier Paolo…..
OurFashion Enikő fürdőruhában 2010.07.05 11:12:00
Együtt a két kedvencem: Mihalik Enikő és a brazil Vogue. hogy miért tetszik?Enikőnek itt olyan gyönyörű Bambi-arckifejezése van, hogy szinte megsajnálom.A fotózás helyszíne kísértetiesen emékeztet a Lukács fürdőreA egyetlen kérdőjel a fejemben az, hogy ki visel ekkora méretű…..
Hamarosan jön a válasz, addig pedig kíváncsian várom a véleményeteket:Ti ki mernétek tenni a dizájnercuccaitokat a Sziget vagy a Balaton Sound őrületének? UPDATE: Bizony, Emma Watson feszít Louis Vuitton topban és Louboutin csizmában a Glastonbury fesztiválon.Forrás:…..
Tudom, tudom, nagyon sok embernek már a könyökén jön ki mind Kristen, mind pedig az egész vámpírokkal kapcsolatos tiniőrület. Viszont a júniusi amerikai Elle divatanyaga egészen pofásra sikeredett. A koncepció nagyon megállja a helyét, hiszen maga a hírnév áll a középpontban a…..
Imádják Keshát.Mindenét. A stílusát, ruháit. Persze ehhez lenne még pár szavam...Kesha Rose, egy lány, aki azért lett híres, mert képviseli azt a réteget, amely nem a tökéletesen fésült hajú, rózsaszín szoknyás lányokból áll, hanem azokból, akik vadócnak nevezik magukat…..
Tegnap 4 ismerősöm ajánlotta, hogy legyek tagja Facebookon, az "én már voltam szerelmes egy cipőbe" csoportnak. Úgy tűnik ismernek... Mára nem egy cipő jutott szerelemül, hanem egy beauty anyag a párizsi június-júliusi Vogue-ból. Az Iselin Steiroval készült 6 oldalas…..
chailattelove 2010.05.23 12:02:33
OurFashion Személyes 2010.05.20 19:00:00
Nem szoktunk ennyire személyes élményekről beszámolni (főleg nem képet feltöltögetni magunkról), de most Leighton Meesterről van szó. Akinek eddig nem jutott a fülébe, az most értelülhet róla: a Gossip Girl Blairje Budapesten forgat. Ma okkal mentem a Deák térre, és sikerrel…..
chailattelove 2010.05.20 22:57:01
 ..
chailattelove 2010.05.19 19:07:47
Valószínűleg ez járhatott a Reebok marketing csapatának agyában, mikor megszületett a legújabb reklám. Helena Christensen ugyanis nem visel semmi egyebet, mint egy cipőt. Szexis, de mégsem túlságosan, meghökkentő, de talán nem eléggé. Napjainkban annyi meztelenséget tolnak az…..
OurFashion Mozdulj! 2010.05.13 15:07:02
Jön a nyár és a női magazinok is kezdik szétstresszelni az ember lányát, hogy ha nem fogyosz le, akkor inkább válaszd az öngyilkosságot vagy a jótékony maxiruhákat a vaskos karokat eltakaró farmerdzsekivel - nos, én máshogy akarom meghozni a kedveteket egy kis sportoláshoz:…..
Napok óta még csak esély sincs arra, hogy normális hőmérséklet legyen, az eső pedig még mindig ömlik. Ilynekor sokkal rosszabb lesz a hangulatom, jóformán semmihez nincs kedvem. Ezen a szörnyű helyzeten segített valamennyit az alább látható divatanyag, bár sajnos az első képtől…..
chailattelove 2010.05.17 17:40:32
A képen látható Alyona Osmanovát -aki szerintem teljesen normálisan, egészségesen néz ki- ugyanis így szerződtette a Ford modellügynökség 'dundi' divíziója, a Ford+.Van pár indulatos mondat a tarsolyomban arról, hogy ha ő már plus size, akkor a normális testtömegindex…..
OurFashion Kaya tavasszal 2010.05.08 22:13:56
Kaya Scodelario a Skins című fantasztikus brit sorozattal vált híressé, azóta pedig többször is készült róla fotósorozat, valamint rendszeres látogatója mindenféle exluzív bemutatóknak. Legutóbb az áprilisi Asos magazin (az online ruhabolt) magazinjában szerepelt, a képeket…..
Lehet, hogy egy súlyos migrént nem, de egy elmaradt randi miatti sírdogálást, egy elrontott prezentáció utáni asztalcsapkodást vagy a barátnőkkel történt összezörrenés miatti szívfájdalmat biztosan meg tud gyógyítani ez a hiperkúl Chanel karkötő. A pirulafintyik, kapszulák…..
chailattelove 2010.04.04 13:28:13