Regisztráció Blogot indítok
Adatok
badicsekk

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fiatal kanadai válogatottnak nem sok esélye volt a tökéletesen játszó orosz csapattal szemben. Az első harmadban még tartották magukat a tengerentúliak, de a menet végén Afinogenov megszerezte a vezetést. A második felvonásban előbb Dacjuk, majd Malkin volt eredményes, a…..
badicsekk 2010.05.21 10:25:14
@ca2: ez a lényeg. Abszolúl egyetértek.
badicsekk 2010.05.21 11:15:22
@masterroofs: ez érdekes fejtegetés, de azért az erős kijelentés szerintem, hogy Crosby-n kívül a kanadaiak nem tudtak igazi szupersztárokat kitermelni, Eric Staal,Getzlaf,Heatley és még jópáran szerintem felveszik vele a versenyt, Crosby-nak hatalmas marketing értéke van, ő a liga arca, de etttől még nem ő az egyetlen szupersztár. A másik, hogy az NHL magára hagyja az európai hokit: azt az NHL-ben is elismerik, hogy az utóbbi időszakban az európai játékosok beáramlása miatt lett sokkal szinesebb a liga, egyértelműen emelték a színvonalat. Így azzal, hogy hagyják pl. a VB-ken az európai hokit érvényesülni, akár még a javukra is válhat, fejlődhet a hoki, inkább az a baj, hogy aztán visszafele, a vb-n már nem jelenkik meg ez a hatás, mert egyszerűen nem jönnek el az európai sztárok sem.
badicsekk 2010.05.21 13:46:43
@stero: Ok., de ha kiveszed az összes európait az NHL-ből, akkor azok is kiesnének, akik nagyon sokat hozzátesznek a ligához és a végeredény bőven negatív lenne szerintem. Akiket felsorolsz, azok nem mindegyike európai. Az európai játékosok pont hogy nagyobb versenyre késztetik az észak-amerikaiakat is.
Crosbyval kapcsolatban nem teljesen értem a megjegyzésed.
Vége a csoportkörnek a vancouveri olimpia férfitornáján, néhány gyors következtetés máris levonható. Odáig természetesen nem merészkednénk, hogy megjósoljuk, ki nevet a végén, az azonban biztos, hogy a nagycsapatok botladozása miatt összekuszálódtak a szálak alaposan. Kanada…..