Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kíméletes ólmosbot

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Bár Papp Tibi írja a Mini-standot, orvul odamerészkedtem, és üléspróbát vettem az új, ötajtós Miniben. Beültem előre, szabványosan beállítottam az ülést, korántsem fetrengősre, sokkal inkább biztonságosra. Ezzel a pozícióval sosem csalódok, így beférek magam mögé (bár…..
kíméletes ólmosbot 2014.10.04 00:22:48
@Frw: A régi az pont hogy elég szellős, ahhoz képest mekkora.
A hallgatók állítólag igénylik, hogy legyen az Égéstérnek előzetese, tartalmi ajánlóval. Mi nem egészen értjük, mire jó, hiszen az Égéstérben három-négy random hülye a szerkesztőségből beszélget mindenféléről. Azt úgyis tudni, hogy lesznek autós témák, miként az is…..
IDDQD A 100 legjobb videojáték 2012.11.19 12:28:18
Az amerikai Time magazin honlapján közölt egy százas listát a legjobb/legfontosabb videojátékokról. Érdemes megnézni (mondjuk ebben a felhasználóbarát nézetben), tanulságos abból a szempontból, hogy egy erős konzolos gyökerekkel, viszont kevésbé jelentős…..
Ha valaki megkérne, hogy adjak neki pár játékot, ami leginkább megmutatja, mire képes a Commodore 64, a C.R.E.A.T.U.R.E.S-t egészen biztosan a kezébe nyomnám. A platform egyik legszebb, legjobban összerakott játéka volt ez, egyben a legviccesebb. A C.R.E.A.T.U.R.E.S. volt a nyolcvanas években az,…..
kíméletes ólmosbot 2010.10.28 10:00:26
@algi:
Bizony, régen volt már '94.
Emlékszem, még valami P75-ön nyomtuk hot seat-ben. És akkor a Worms már 1-2 éves volt.
IDDQD Szerdai retro: Street Rod 2010.07.14 12:12:00
Múlt héten megint olyan játékot szavaztatok meg, aminek – akárcsak a Defender of the Crownnak – nincs nagy rajongótábora angol nyelvterületen, így alig tudtam valami kis infót előásni róla. Azért belefutottam egy meglepő dologba: eddig nem tudtam, hogy a Street Rod lengyel…..
 Most, hogy a csoportmérkőzéseken szinte túl vagyunk, el kell gondolkodnunk azon, hogy hova tovább. Kezdjük a jó hírekkel. Jónás testvér sárgát kapott, mint az előző meccsen is. Ez azt jelenti, hogy a görögök ellen nem játszik. Legalább javul a védelem. Ami most is a…..
Argentína El Futuro Perfecto 2010.06.04 11:41:00
 A Bl-döntő, és a nemzeti bajnokságok, kupák utolsó meccseinek lefújása különös vákuumba taszítja az egyszeri szurkert. A sportcsatornák Road To Akárhova összefoglalóit szuggeráljuk, hogy valami kis pluszinfót, vagy bizonyosságot szerezzünk, másoktól is hallhassuk hogy…..
Share | Te is a lakásban tartod a bringád? Éjszaka kibotorkálás közben (fájdalmas) nekimenés, (magad összekoszolás), felborítás, más dolog összetörés, anyázás... Hogyan tárolod? Miért úgy? Hol lehet kapni? És megannyi praktikus válaszért kiáltó kínzó kérdés.…..