Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nardol

8 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Huncut hely ez a Vatikán 2010.07.06 09:45:00
Legalábbis a beleegyezési korhatár itt a legalacsonyabb a világon. /Forrás./..
Nardol 2010.07.06 11:57:18
@hypergie: 14... az már nagyi nálunk...
Vicces dolog, hogy a "nagyoknak sem mindig megy".http://greedygoblin.blogspot.com/2010/07/experience-kills-bosses.htmlNekik 3300as GSben az első 3 miniboss lement. A nagy dög jövő hétre maradt, minekután ez minden csak nem dps fight, le fog menni nekik.Remélem este lesz raid, ICCzni…..
Ahogy sejtettem, megölték LDW-t és a gunshipet is (az mondjuk nem volt kérdéses).Jövő vasárnap Saurfang, most 6%ig jutottak 1 mark volt, csak még szokni kell a fightot. Sok sikert Festerhez, és Rotfacehez!..
Wowlog itt videó itt.Ha még egyszer azt hallom valakitől, hogy a 4 tierrel ezelőtti kontent fele/negyed annyi résztvevővel kihívás megy az autoignore. EZ kihívás. Ilvl 200 mindenkin, így kell csinálni. A héten (elvileg pont ma) mennek leölni Saurfangig ICC-t. Drukkolok nekik és…..
Két hete írtuk meg, hogy a PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) nevű, nem a mértékletességéről híres, amerikai állatvédő szervezet felszólította a Zynga vezetőjét, Mark Pincust, hogy töröltesse a Mafia Warsból a harcikutyákat. A Zynga - legutóbbi becslések szerint…..
Tagadó tamásoknak az alábbi Worldoflogs link. TOC10 kipucolva csak ilvl200ban. Mivel mindannyian tudjuk hogy skill>gear egyenletben Anoobok halnak csak meg, ezért szeretnék gratulálni az Undergeared szereplőinek, és még egy nagy taps az Ony killért.Nos. Mi jöhet még? Hol van…..
Zarhym srác egy csokorba szedte mit is tudunk Cataclysmről.Ezt! Fura kérdés vetődött fel egyesekben, többek közt bennem is. 10 vs 25 fős raid. Fórumban ugyan belekérdeztem, hogy mi lesz konkrét esetekkel, de gondolom még ők sem tudják. Engem egy dolog foglalkoztat csak (az a része,…..
Tegnap olvastam FS-en, de már több helyről is megerősítették, kapunk jogot Tournamentre jelentkezni.Mármint, nem mint VeV, nem mint én, te, őmitiők, hanem mint Magyarország.Link itt, hajrá az elismerésért, a becsületért, a csajokért, vagy ahogy kedvenc képregényhősöm Richard…..
Patch ma reggel ól rialm dáun 11óráig. Komolyan kíváncsi leszek mennyire fog lemenni a frost lotus ára. Ott az új vendor, nagyon sokan fognak ezzel spekulálni. Örvendetes hír viszont, hogy a tailoring cuccok valamint a Titansteelről lejött a cd. Így vígan fel lehet majd húzni a…..
Subba Subba postafiók: Tag 2010.03.22 13:57:05
Nardol 2010.03.22 15:28:28
Van esetleg egy fölösleges 220as tápkábele kedves József?
Akkor a Pokoli Operátor(
szabilinux.hu/moka/pokoli_operator.html) után szabadon, szerintem a 220as kábelbe öltözve háztömb körüli futás megteszi applikáció gyanánt, főleg ha videó is készül a nemes eseményről.
forrás http://frostshock.euA 3.3.3-as patch-ben a Loot rendszer mindenkinek automatikusan Greedet fog nyomni a Frozen Orbokra.Frozen Orbs will no longer be something we can choose for Need or Greed. Instead, they will be subject to an automatic Greed roll.Ez a módosítás is szép példája annak,…..
Nardol 2010.03.22 15:10:32
Nos... Most nem kezdem el ecsetelni miért nem értek egyet ezzel a változtatással, maradjunk annyiban, hogy ez van.

"Mert ugye nagyon bonyolult volt szólni a többi csapattagnak, hogy mindenki Needet nyomjon az Orbra."
Soha nem is állt szándékomban szólni senkinek, hiszen az előny (ebben az esetben a tudás, hogy majd be lehet váltani mindenfélére) elveszik, mert mindenki needel. Nem érdekel annyira, hogy needelj de sajnálod mástól aki needelt rá? Miért?
"azóta egy játékosnak se lehet igazán előjoga erre a tárgyra."
Hm, tehát ha van egy altom, akinek a profjához kell kb 40db frozen orb, akkor nincs előjogom? A bosst 5en öltük (még ha a healer nem is dpselt) akkor is teljes mértékben ugyanannyi joga van needelni mint bárki másnak.
Az aki nem needelt eddig orbra és pampogott a hivatalaos honlapon, hogy XY elneedelte brühühü, az szimplán noob. Ha megölsz 25ösben egy boss-t és kiesik valami boe lila, kinek van joga ráneedelni (tegyük fel nincs master loot)? Aki tudja használni? Nem. Aki el akarja adni? Nem. Aki altnak szeretné? Nem.
Mindenkinek ugyanannyi joga van needelni.
Azért van ott a gomb.
Az, hogy "need"="kell" a gomb neve nem jelent semmit, illetve csupán annyit, hogy az illetőnek kell az adott item. A motivációját milyen jogon kérdőjelezed meg?
Én anno mikor húztam LW-t meg BS-t. Ugyanúgy needeltem az orbokra. Mert ha 425től húzod a profot, bizony nem sok választásod marad.
BS:
www.wowhead.com/?spell=61008
aztán www.wowhead.com/?spell=55373 és a többi lila. Mind-mind olyan cucc amihez KELL az orb.
LW detto, jc szintén, engineer, stb sorolhatnám.
Pont az FS-en olvastam egy ilyen kommentet, azt hittem lefordulok a székről:
# Oldern Says:
March 13th, 2010 at 02:04:55

9: Kell? Akkor megveszi AH-ból."

Tessék? És szerinted az az ember honnan szedte az orbot aki ahba rakta? He?

Amúgy meg aki hülye az megveszi AHban(per pill 20g körül mozog/db), aki nem az needel. Ennyi.

Kicsit bő lére eresztettem elnézést érte.
Resto sámán ftw! Hannoverben idén negyedszer rendezték meg a WoW 3v3 világbajnokságát. Sajnos a mieink (RNG PARTY) nem indultak. Majd jövőre megmutatjuk!Az abszolút nyertes a resto sámán, affli lock, assa/prep rugo lett, a dobogóra fellépéskor kicsit azt véltem látni…..
Nagyszerű olvasmány következik, tomboló apával, kisfiúval és 30 másodperc alatt hihetetlenül ÓRIÁSIVÁ, ERÖTELJESSÉ és VASTAGGÁ váló, szó szerint a szemed elött LENYÜGÖZÖ méreteűvé növekedő pénisszel. Az alapkonfliktus az, hogy Miki egy jojatek.hu-s mailcímről kapott…..
Nardol 2010.03.03 09:30:21
@Miki, a felháborodott apuka :-): Akkor nem értem hol a hiba?
A saját mailcímedet használtad amivel a mellesleg.hu-n is regeltél és csodálkozol?

"neki (még) nincsen mélcíme": miért? Engedélyre vártok? Nincs gmailen meghívó? Freemail?
Nardol 2010.03.03 09:56:53
@AlexWolf: legközelebb majd odaírom, hogy *sarcasm* :D
Nardol 2010.03.03 09:57:59
@Secnir: EPIC WIN!
VeV - Bloodscalp EU Alliance 3.3.3 2010.02.21 10:43:00
forrás http://frostshock.eu1.Új NPC érkezett Dalaranba, akinél elkölthetjük majd a feleslegesé vált Frozen Orbokat. Frozo the Renowned a következő holmikat fogja árulni. -Crusader Orb (6) -Runed Orb (4) -Eternal Fire -Eternal Earth -Eternal Water -Eternal Air -Eternal Life…..