Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Margit néni

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hángörienidiocc Elméletek 2010.11.22 18:33:00
Most, hogy egy új névvel bővült a nekem-semmi-közöm-a-röhejes-és-dolgozatnak-is-csak-a-legjobb-szándékkal-nevezhető-íráshoz (a fészbúkon még önálló csoportba nem tömörülő) emberek listája, érdemes komolyabban is elgondolkodni, hogy mi is történhetett. Íme néhány…..
Bár magam inkább sétapárti vagyok, de ez nem jelenti, azt, hogy ne érteném meg az autósok problémáit. Sőt, ha olykor mégsem értem meg, a hangjuknak még akkor is szívesen helyt adok. Hogy mennyire van igaza Péternek, és hogy mennyire megnyugtató az alpolgármester válasza, azt a…..
Kurva szar napja lehetett H. Miklósnak (remélem tudjuk kiről van szó) péntek délután. Sokak számára meglepő módon a rendőrök néhány perccel mentelmi jogának lejárta után őrizetbe vették, s bilincsbe verve állították elő a Teve utcai székházba. Mint kiderült a nyomozók…..
Margit néni 2010.05.18 09:12:25
@József István: A Hagyó ügyben jogerősen elítélt egyének száma egészen biztosan nagyobb lesz, mint pl. a Schlecht Csaba által végbevitt pár száz milliós közpénz vesztést okozó cégfantomizáció esetében, ott ugyanis nulla volt.
Margit néni 2010.05.18 10:36:40
@József István: Ha csak a kampány ideje alatt gondolkodsz, mindíg pofára fogsz esni. Nem mondták még?
Szívhez szólóan megírt  birtokháborítási ügyet küldtek be a Zugügyvédnek egy kedves faluból,  ahol egykor  sarló és kalapács mintájú utcasarokba rendezett, szolgálati lakásokat emeltek a központban álló művelődési ház köré.Tisztel Zugügyvéd!Én…..
"Ha úgy fogalmazza meg a kérdést, hogy Sólyom László a következő években a köztársasági elnök lesz-e, akkor azt a választ adnám, hogy szerintem nem, nem ő lesz"   Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke 2010. április 27.   Három állításom van: (1) A Fidesznek…..
Piroslap Most mindenki bátor 2010.04.29 05:43:00
Hirtelen kinyílt mindenkinek a szeme az MSZP környékén. Kapkodjuk a fejünket a szembejövő nyilatkozatok, ultimátumok, helyzetértékelő kisdolgozatok tömkelege láttán. Sosem hallott pártszervezetek, ismeretlen, vagy a baloldali mainstreamből évek óta kiszorult fiatalok …..
Margit néni 2010.04.29 11:56:20
@www.BiSzex.hu: Az a Szíjjártó volt, te mamlasz.
Margit néni 2010.04.29 11:58:45
@www.BiSzex.hu: Az a Szíjjártó volt.
Olyan szépeket írt a mandiner a Fidesz által újabban nem preferált Sólyom Lászlóról, hogy szóljunk mi is a köztársasági elnökről egy szót. Vajon mi állhat a Fidesz döntése mögött? Miért nem akarják a konzervatívok Sólyomot elnöknek? Nem hiszem, hogy azért, mert Orbán…..
Margit néni 2010.04.29 11:46:47
@rambolina:
Miért fáradozik írással, ha olvasni nem tud? Magát majd a Keserű Béla fogja bevágni a gyagyások közé, aztán ott majd kedvére megértetheti magát. Csak tudnám, honnan olyan ismerős ez a körzetvezetői hablatyolás?
Margit néni 2010.04.29 11:52:55
@Psyman: Te melyik adást nézted az elmúlt években? Sólyom pár nappal a megválasztása után, immár a honvédség főparancsnokaként masírozott a Tubesre, hogy tüntessen saját maga ellen. Nem száz százalékos arc, az biztos. Reggelig lehetne sorolni az elfogult, blőd nyilatkozatait. Mindannyiunk szégyene, hogy ez az ember köztársasági elnök lehetett. Orbánék azért támogatták, hogy hülyét csináljanak az impotens maszopból meg a saját magát kicselező szadeszból. Ők sem gondolták komolyan, hogy Sólyom alkalmas lenne államfőnek. A neten sokat lehet olvasni arról a képtelen bohózatról, ahogy Mádl Herpesz Fecót kiakolbólította a rezidenciából, a neje őnagysága meg szétverette a felújított ház általa kiválasztott márvány burkolatát, mert hogy mégsem tetszett neki a szine..
Sok éve írjuk a Homárt, a műfajból következően néha csapkodnak a villámok, de az ismert utazási iroda most új színt tudott hozni a szolgáltatók és ügyfelek örök harcába. Az eszköztárban megjelent a telefonos fenyegetés és a verbális megfélelítés. A sztori úgy indult,…..