Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mozaik-mami

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legényélet Nem harap a pina!? 2009.05.09 11:47:00
Megboldogult Józsi bá, utcánk nagy öregje a legváratlanabb helyzetekben mindig beszólt valami jópofa szófordulatot. Az élet nagy dolgaiban sem rejtette véka alá bölcsességét a maga joviális stílusában. A cím is tőle van, evvel próbáta rávenni vénlegény fiát, Jocót a…..
mozaik-mami 2010.03.12 16:41:28
Most hallotam egy kifejezést arra, aki a lelki megismerés útját járja: pszichonauta :-) Egyre inkább kikristályosodik, hogy nekem a legényélet a megújulást és az útkeresést jelenti. Ez amolyan szimbolikus férfidimenzió a női galaxisok között, lelki szauna purgatóriummal és…..
mozaik-mami 2010.03.12 16:25:34
Virágterápia Zodiákus kapcsolat 2010.03.03 10:01:00
 KOS-1.házKezdeményezőkészség-A felfedező ÉnAjánlott esszenciák:nebáncsvirág,hangafű,szőlő,rozsnokA kivonatok segítenek lelassulni,türelmesebbé válni.Mérséklik az agressziót,a túlzott egoizmust.Képessé tesznek terveink gyakorlati megvalósítására.BIKA-2.házA testet…..
Szerző:Candy HillenbrandMÉRLEG-7.ház /A kapcsolódó Én-Harmónia és egyenlőség másokkalBach esszenciák:szikárka,kékgyökér,magyal,apróbojtorján.Mérséklik a halogatásra való hajlamot.Fejlesztik a döntési képességet,kiegyensúlyozzák az érzelmi és mentális…..
A magyal apropóján leginkább a megbocsátásról szeretnék írni.Indulatos és sértődékeny vagyok, az életem sokszor szolgált olyan szituációkkal, mikor  'megbocsátási helyzet' állt elő.Gyerekként az ember még tudja, kamu az egész.Képtelenség pillanatokon belül elfelejteni…..
Virágterápia Növényfotók 2010.02.25 09:38:01
Csodás virágok ..
Azt hiszem a gyertyán lesz a következő esszencia, amit meg fogok rendelni.A gyertyán a 'bizonytalanság csoport' tagja.Ha az ember elbizonytalanodik, hogy lesz-e ereje vállalt küldetései, életfeledata teljesítéséhez, akkor gyertyán kivonatra van szüksége.A gyertyán esszencia úgy…..
'Mindennapok' kombináció Összetétel:rozsnok, gyertyán, hangafű, kisezerjófű, tölgyHatása:- Elősegíti a tiszta gondolkodást, támogatja az önmegvalósítást.- Segíti a változtatásra törekvést, a helyes önértékelést.- Együttérzővé tesz, javítja a…..
Ezen a téren a virágkivonatok hatása felülmúlhatatlan.Mindegyik esszencia növeli az életerőt, energiával tölti fel a végletekig kimerült embert.Az elsősegély-csepp mellett főként a szelídgesztenyét és a sülzanótot ajánlanám. ..
Szerintem nem tévedek nagyot, ha azt állítom a homeopátia a legelterjedtebb holisztikus gyógymód Magyarországon.Ez nem csoda, hiszen tünet-központúsága miatt a hagyományos betegség felfogással is jól összeegyeztethető.A kombinált készítmények is megfizethetők, mindenhol…..