Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pontnektek esküvő

50 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Nőkről Nőknek – Styling és Bridal Coaching   2011. április 9., 10.00-16.00   PanArom Natúrkozmetikai Kft. előadóterme 1031 Budapest, Perc u. 2.         Szervezők és előadók: Korpácsi Zia stylist, stílustanácsadó Az üzleti életben a…..
Nőkrők Nőknek - Styling és Bridal Coaching(Nem csak menyasszonyoknak!)2010. április 9., 10.00-16.00-igHelyszín: PanArom Naturkozmetikai Kft., előadótermeCím: 1031 Bp., Perc u. 2. Tavaszi megújulás kívül-belül! Kerüljön egyensúlyba a belső harmónia és a külső megjelenés -…..
 Ismét valami újat szeretnénk kínálni az esküvőjükre készülődő menyasszonyoknak!  MEGHÍVÓ Magyarországon először az Esküvőtrend szervezésében!   Első Bridal Coaching foglalkozásunkat  2011. március 4-én délután és…..
Kedves Olvasóim!El kell hogy mondjam, hogy nagyon nagy érdeklődés mellett tartottuk meg 2010. november 13-án Esküvőtrend Bemutatónkat, a Hotel Boscoloban. Akik részt vettek rendezvényünkön, biztos vagyok benne, hogy még sokáig emlékezni fognak divatbemutatóinkra, ahol az Európában…..
Őszi virágok  Agapanthus, magyarul szerelemvirág: különleges, nagy virágai vannak, kékes-lilás árnyalatban pompázik. Egyedisége miatt elég egy-egy szál pl. a csokorban vagy az asztaldíszben.   Őszirózsa: margaréta- vagy százszorszép-szerű őszi virág,…..
A menyasszony és vőlegény édesanyjának is nagyon fontos szerepe van az esküvőn, tehát nekik is feltétlenül csinosnak, szépnek, elegánsnak kell lenniük.A menyasszony édesanyja gyakran maga is olyan izgatott, ideges az esküvő miatt, mint a lánya. Általában az örömszülők is…..
Az Esküvőtrend Bemutatón és Kiállításon - 2010. november 13., Hotel Boscolo New York Palace - a virágdekorációról nem más, mint a Virágneked, Budapest virághírű virágüzlete fog gondoskodni.A virágneked.hu Magyarországon piacvezető az online virágküldésben, de kínálatukban…..
Az Esküvőtrend Bemutató és Kiállítás - 2010. november 13., Hotel Boscolo new York Palace***** - programja a következő:  ESKÜVŐTREND BEMUTATÓ ÉS KIÁLLÍTÁS   2010. november 13.   HOTEL BOSCOLO BUDAPEST  NEW YORK PALACE*****    MAGYARORSZÁG…..
A barcelonai székhelyű Pronovias tervezőház megjelentette 2011-es kollekcióját, melynek számos darabját Budapesten először 2011. november 13-án, az Esküvőtrend Bemutatón Ti is megnézhetitek divatbemutatónkon.Az Ananász Szalon - aki a világ legnagyobb és legismertett esküvői ruha…..
Egy hihetetlen ajánlat amely mellett nem lehet csakúgy elmenni!Hazánkban is egyre inkább elterjedt szokássá válik, hogy többen mondanak köszöntő beszédet az ünnepi vacsora megkezdése előtt, vagy közben. Köszöntőt mondhatnak a szülők, barátok, rokonok és az ifjú pár…..
1. Találd meg a legjobb fazont - Képzeld el magad a Nagy Napon, hogyan vonulsz be az esküvő helyszínére gyönyörű ruhádban. Legyen a hajad feltűzött, félig feltűzött vagy hagyd kibontva...? Ez a legfontosabb kérdés. Ha bizonytalan vagy, vegyél elő hajgumikat, hajcsattot és…..
Egy korábbi bejegyzésben már írtam erről a témáról, de most olyan képeket találtam, amik azt bizonyítják, hogy nem kell mindig a legdrágább megoldásban gondolkodni. A gesztus a legfontosabb; érezzék vendégeitek, mennyire hálásak vagytok Nekik azért, hogy osztoznak Veletek a Nagy…..
Nyilvánvaló, hogy esküvője napján minden menyasszony, de még a vőlegények is csúcsformában szeretnének tündökölni.A menyasszonyokra jellemző, hogy ilyenkor mindent megtesznek annak érdekében, hogy a maguk által felállított ideálnak maximálisan megfeleljenek. Pánikszerű…..
Mivel lehet levenni egy férfit a lábáról? Ez mindig örök kérdés, de Te mint menyasszony, már valószínű, hogy tudod a választ, mivel varázsolhatod el életed párját. Mi az alábbiakat tesszük hozzá az Esküvőtrend rendezvényen: A New York Café szivarszobájába várjuk a…..
          ESKÜVŐTREND – Esküvői bemutató és kiállítás     Az ESKÜVŐTREND – Esküvői Bemutató és Kiállítás egy Magyarországon mindenképpen, de nyugodtam mondhatjuk, hogy Európában is egyedülálló rendezvény, melynek…..
A hagyomány, hogy köszönőajándékot ad az ifjú pár az esküvőn részt vevő vendégeknek Olaszországból származik, ahol az első ilyen ajándékok egyike az öt szem cukrozott mandula volt.  Ezek az egészséget, a boldogságot, a hosszú életet, a gazdagságot és a…..
Az angolszász országokban, ha a menyasszony felkér a barátnői közül valakit koszorúslánynak, az általában igen nagy megtiszteltetés és fontos szerepet jelent nemcsak az esküvőn, de az előkészületekben is. Ők azok, akik végig részt vesznek az esküvő szervezésében, segítenek…..
Foglalkozzunk egy kicsit az esküvők másik főszereplőivel, a vőlegényekkel is. Ellentétben a menyasszonyokkal - tisztelet a kivételnek - de a vőlegények hajlamosak az utolsó pillanatra hagyni esküvői öltönyük kiválasztását. Nemrégiben történt az az eset, mikor a pár fiú tagja…..
pontnektek esküvő 2010.08.10 14:55:32
@maripán: Nem akartam kiemelni vagy mellőzni márkákat, az említettek pusztán néhány a sok közül. Remélem, nem sértek meg senkit:D !
    Már egy korábbi bejegyzésben írtam az esküvői cipőkről, de most olyan képekre bukkantam, ami mellett nem lehet csak úgy elmenni.A bevállalósabb, vagányabb menyasszonyoknak nagyon ajánlom, hogy igenis merjenek színes cipőt viselni esküvőjük napján. Ezek…..
  Esküvői frizurákAmint azt láthatjátok az alábbi képeken, úgy tűnik vége az extra esküvői kontyok korszakának. Megjegyzem én ennek nagyon örülök, számtalanszor hallottam az elmúlt években különböző formában, hogy gyönyörű a menyasszony, nagyon szép a frizurája…..
Vintage stílus Mindazoknak szeretném ajánlani ezt az esküvői stílust, akik vonzódnak a romantikához, a '20-as, '50-es, '60-as évek hangulatához, a múlt századhoz, szeretik a sok csipkét, tüllt, a hercegnői pompát, a "hollywoodi filmsztáros" hangulatot vagy a retrót.…..
A gyönyörű ruhához gyönyörű cipő illik. De ami szép az minden esetben kényelmes is? Gondoljatok bele, hogy legalább 8-10 órát kell viselnetek álmaitok öltözékét - beleértve a cipőt is - tehát mind a menyasszonyi ruhát, mind a cipőt igyekezzetek úgy kiválasztani, hogy az ne…..
Legyen saját illata esküvőtöknek! Azzal nagyon sokan tisztában vagyunk, hogy emlékeinkhez általában kötődik valamilyen illat; pl. külföldi utazásainkhoz, az otthonhoz, ahol fölnöttünk, az iskolához, ahova kisgyerekként jártunk, stb. Miért ne lehetne esküvőtöknek saját illata?…..
 Mi is az az esküvői vendégkönyv? Mint nagyon sok esküvővel kapcsolatos ötlet, ez is az angolszász országokból ered, nálunk talán most van elterjedőben.  Tulajdonképpen egy albumszerű könyv, üres lapokkal, ami azt a célt szolgálja, hogy az esküvőn részt…..