Regisztráció Blogot indítok
Adatok
O'Neill

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Achtung, Panzer 2010.02.26 03:45:00
Az elközelgő választás főkérdése, vagyis hogy ki nyeri, rendkívüli unalomba fulladt. A Fidesz győzelme egyértelmű, a szocialisták sem kockáztatják, hogy az újrázásra hajtsanak; érzik, hogy az már tényleg pofátlanság volna. A jobboldal mélyen hallgat, holdudvara pezsgőt…..
O'Neill 2010.02.26 15:03:33
@Várúr: tudok a keszthelyi elnök ügyéről, ha kiderül hogy bűnös azonnal ki lesz zárva a pártból! Azt hiszem ez kielégítő válasz!
O'Neill 2010.02.26 22:14:52
@Megfigyelo: te miről beszélsz pajtás? Ki ölt meg kit?? Pillanatnyilag az a helyzet, hogy a cigányok ölnek meg naponta magyar embert és nem fordítva! Az a cigány gyilkol amelyet a már saját reprodukciós képességét elveszítő magyarság tart el segélyekkel és családi pótlékkal! Miről beszélsz te? Hány zsidó halt meg Magyarországon a Jobbik vagy a Gárda által? És hány magyar gyermek nem született meg, hány magyar vándorolt ki, jutott nyomorba vagy ment csődbe a zsidókkal tűzdelt politikai elitünk és áltdásos tevékenysége által? Kiknek fizettünk vissza a több tízmilliárdos államadósságot 27x? Ki szipolyozta ki ezt az országot (is), csak nem a zsidó Világbank?
O'Neill 2010.02.26 22:40:45
@Letícia: index.hu/gazdasag/vilag/2010/02/26/soros_alapja_az_euro_ellen_spekulal/?rnd=910

Néhány Soroshoz hasonló zsivány bedönti az eurót, de ha kell egész Európát gazdaságilag! A másfél évvel ezelőtti világválság se véletlenül jött össze, picit "rásegítettek" a lényeg hogy a Wall Streeten pár kampó kaszált rajta! Nem kell már ide ez a szar szöveg, nagyon jól tudom és a ti is miről szól a történet! Peresz is csak annyit mondott, amit már eddig is tudtunk: gyarmatosítják Magyarországot is, mespékelve egy kis népességcsökkentéssel! Az eszközök adottak: pénzügyi válság, gazdasági visszaesés, eladósítás, munkanélküliség, nyomor!
A magyar választási rendszerben az egyéni választókerületekben leadott voks mellett a szavazók pártok területi listái közül is választhatnak. Az egyes területek – 19 megye és Budapest – lakosságszáma itt eleve jelentősen eltér, ezért értelemszerűen eltérő számú…..
O'Neill 2010.02.26 15:01:19
@Az évek meg a rutin: és mi van akkor ha csak rendben és békében szeretnének élni az emberek, úgy hogy az országot irányító politikusok nem az érdekeik ellen cselekednek és lopnak el minden nemzeti vagyont, nyúlnak le minden állami forintot, amit az emberek fizetnek be? Mi van ha csak egyszerűen igazságot és tisztaságot akarnak, amely képviseletére az egész korrumpálódott politikai alitünk már alkalmatlanná vált!
A miniszterelnök tegnapi parlamenti búcsúbeszéde kapcsán a leggyakrabban felmerülő kérdés Bajnai Gordon további karrierjére vonatkozik. Sokan már az MSZP következő miniszterelnök-jelöltjeként látják, mások biztosra veszik, hogy jövőre ő lehet a baloldal közös…..
Szombat délután óta próbálok valamit írni az MSZP kampánynyitójáról. Pedig készültem: megnéztem a beszédeket, szorgalmasan elolvastam a programot, aztán vasárnap a Naplóban bepillantást kaptam a Mesterházy-család életébe, s végül a pártelnök érveit is meghallgattam a…..
O'Neill 2010.02.22 11:20:31
@zarahusztra: Szívemből szóltál! Egyre többen látják így a dolgokat! Adjon nekünk az Isten ennél sokkal szebb jövőt!