Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baby bee (törölt)

0 bejegyzést írt és 186 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Vannak még emberek... 2014.03.01 13:56:07
Újabb lista, egyszerűen imádjuk őket: ilyen még úgyse volt. Nyelvésznek és Atlétásnak köszönöm szépen.   // //   Aki szerint külföldre menni egyfajta kudarc, nem pedig a globális világ csodás lehetőségeinek kihasználása Akik (férfiként) növesztik a…..
baby bee (törölt) 2014.03.05 21:27:33
@Medve Ákos: Igen :)))))) ("x y itt van: heathrow")
és igen, fb, "külföldi" ismerősök, és magyar ismerősök, akikkel angolul kommentel ("Akos, any opinion on this?")
+ aki ismerősének a fb üzenőfalán jelzi, h kijött a budiból és most már ráér.
A Playboy után újra nekivetkőzött Kate Moss, ezúttal a Lui magazin kedvéért. A címlapon még csak hátulról - azaz a feneke - látható, később azonban meg is fordul. A fotókat Terry Richardson készítette.   A tovább után meg is fordul Kate! ..
baby bee (törölt) 2014.03.04 21:18:02
-Jó napokat, öregsrác. Csak nem jól hallom, hogy elhagyni készülsz azokat a népsanyargató multis férgeket? Ideje volt már. Valójában már öt éve is ideje lett volna, sőt, késő lett volna - ki nem állhatom a multikat, a fejvadászok meg a normális cégek pedig marokra szórják…..
baby bee (törölt) 2014.02.24 14:53:55
@nyuszy: igen :)) a ha nem vagyok windischgrätz lelkileg megviselt. meg a gyerek-feleség duma. lehet, h nincs csaja se? :D
A napokban rám tört a mértéktelen gyümölcs ehetnék. Minden pillanatban almát, narancsot vagy banánt ennék extra mennyiségben. Ezen persze annyira nem csodálkozom, mert több, mint valószínű, hogy most ürült ki a szervezetem vitaminraktára, de mégis elgondolkodtat, hogy vajon hol…..
Az édesítőszerek használata ma már általánosnak mondható, nem csak az élelmiszeriparban, de a gyógyszeriparban is alkalmazzák őket ízjavítóként. Cukorbetegnek, fogyni vágyóknak alternatívát jelentenek energiatartalmuk miatt. Az első részben kiveséztük a cukoralkoholokat.…..
Ilyen az, amikor a világ legszebb hangú énekesnői együtt dalolnak! És végre megérkezett a közös dalhoz a klip is, úgyhogy indítsuk is ezzel a péntek reggelt! Shakira & Rihanna: Can't Remember to Forget You ..
baby bee (törölt) 2014.02.01 20:13:19
A gyerekek is tudják, hogy a dohányzás károsítja az egészséget. Vagy mégsem? Egyesek szerint ez is csak egy olyan hazugság, amelyet valamilyen érdekcsoport az emberiség kiirtása érdekében (vagy miért is?) terjeszt. Az, aki az interneten szerzi ismereteit, könnyen zavarba jöhet,…..
baby bee (törölt) 2014.01.31 20:22:55
@MsTindigo: gratula! ezer ismerősöm van, aki "bármikor le tudna szokni" de utána visszaszokik! 3 hónap után akár!
Ködpiszkáló, ennél sokkal jobbat is olvastam fb-on: a mély levegővételek, és ha bekened a mellkasod vmi aloés krémmel, megtisztítja a tüdőd!!! kitalálod, hogy dohányzik-e aki megosztotta? ez mindennek a legalja!!
(bár statisztikusként a "nagyapám dohányzott, mégis 120 évig élt"-tel is szoktam vitatkozni!)
Modorosblog A nyámnyila pasi 2014.01.24 21:55:48
Természetesen nem is létezik ilyen, csakis a T. Posztíró fantáziájában - de mivel annyira erős ez a karakter, én azért mégis leírom, aztán legfeljebb nem hiszitek el. Lehet, hogy én is csak álmodtam? A Nyámnyila Pasi, a Lekvár Matyi egy borzasztóan visszataszító jelenség. Nála…..
A 2010-es évek menő munkahelye a startup. Míg tíz éve minden friss pályakezdő bankszektorról, yuppie-s öltözékekről, drága céges autókról álmodozott, addig napjainkban új őrület kerítette hatalmába a végzős fiatalokat: a startup. Öltöny helyett tarka, dögös pólók,…..
Nem tehetek róla, de szó szerint magával szippantott a lencsecunami. Az elmúlt egy hétben annyit főztem belőle, hogy szerintem jócskán megnöveltem az ország átlag lencsefogyasztásának statisztikáját. Nem viccelek, tényleg a tizedik kilót főztem meg a mai napon, és ha mindezt egy…..
baby bee (törölt) 2014.01.09 13:10:08
@szatmariferi: :) az tényleg menő lenne! Én vega vagyok és a te receptjeiddel semmi hiányérzetem nem marad.igazi finomságok.
Harmadik napja nem tudom abbahagyni ezt a főzeléket. Na, nem azért mert annyit főztem belőle, hanem azért, mert már harmadszor főzöm teljesen önszántamból. Talán én ezzel jelzem magam felé, hogy megjött a tél. Két napja már a fűtést is bekapcsoltam és két napja érzem azt is,…..
Helló újra itt :) Az ünnepek alatt egy kissé ellustultam - már ami a posztolást illeti -, de úgy érzem eljött az ideje, hogy ismét belevágjak, úgyhogy ezennel el is indítom a 2014-es évet! Az idei év első posztját hosszúra terveztem, sok-sok 2014-es tavaszi és nyári…..
A mániákus állatvédő mindig ijesztő és gyanús, de a biológiailag eredendően erősebbre kódolt empátia miatt elsősorban hölgyekre (gyermektelen hölgyekre fokozottabban) jellemző. A macskás kategória alapból legendás és félelmet keltő (tudjuk: a macska természetesen lenézi,…..
Modorosblog A Nagy Adat 2013.12.31 13:09:25
Megmondták már ezerszer: 2014 és a XXI. század (jajbocsánat, római számmal írtam) a Nagy Adat, azaz a Big Data bűvöletében fog telni. Statisztikák, de olyan igaziak: trendek, szórások, gördülő átlagok, adatbázisok. Szegény Excel-huszárok élete is egyre nehezebb: bizony vége…..
baby bee (törölt) 2014.01.01 21:12:21
@Cave Nick: :D meg azt, hogy statisztikával minden bizonyítható és mindennek az ellenkezője is.
Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső. Ez is biztos nagyon vicces a maga nemében, de azért szerintem annyira mégsem. //…..
baby bee (törölt) 2013.12.28 11:32:28
@Trónkövetelő: erre azt választottam h leregisztráltam. és azóta olyan nyugi van. pr és nyugdíjas játszótér már a fb. ciki. lájkold, ha szerinted is egészséges a dinnye. lájk, ha te is gratulálsz Hosszú Katinkának. Lájk a pici babának (még ez a legjobb, de nem a 300. ismerőstől). boldogságosat, happyt, fülhúzás...jaj! de ez mellékvágány, ami megérne egy új posztot.
@Suni dékán: ott a pont :D
baby bee (törölt) 2013.12.29 20:43:23
@Trónkövetelő: dehogy, én mint emberi kapcsolatoktól elidegenedett másik személy írtam kb. 20 embernek, hogy leregisztrálok, megadtam email címem. nem is válaszolt mindenki. aki igen, azzal mailezek, ott küldök képet a gyerekről HA KÉR.
Tudom, hogy nem egy tipikus őszi étel, de a piacon nem tudtam ellenállni a zsenge vajtöknek. Megláttam néhányat az őszi zöldségek között és elkapott a nosztalgia. Magával ragadott a kora nyári hangulat és úgy döntöttem, hogy nem hagyom ott őket. Hazafelé még szaporodtunk egy…..
Diane Kruger a brazil Harper's Bazaar decemberi címlaplánya. Már itt a borítón is elég jól néz ki, ám a magazinban megjelent fotósorozaton még ennél is sokkal szebb. A képeket Fabio Bartelt lőtte.  ..
A sárgaborsó főzelék az az étel, ami az emlékeimben a "tapétaragasztónak" csúfolt főzelékként maradt meg. Nem vagyon álszent, így nem mondom, hogy ez az egyik kedvenc alapanyagom, de akkor sem mondanék igazat, ha teljesen letagadnám. Főiskolás koromban gyakran főztük a koliban,…..
baby bee (törölt) 2013.12.18 20:01:42
@csigacsiga: jaja, koriander pedig még alap cba-kban is van. na meg google is a barátunk, lidli is...szerintem jó recept.
A pesti fagyizók után a cukrászdák következnek. Érdekes módon az éttermekkel ellentétben vidéken is sok minőségi cukrászdát lehet találni, ez nagyon jó jel. Összegyűjtöttem a legjobb cukrászdákat, remélem senki sem maradt ki. Ha tudtok olyan helyről, ahova érdemes beülni egy…..
Egy kedves barátom ma azzal állt elő, hogy valami nincsen nála rendben. Mielőtt a legrosszabbra gondolhattam volna, elmondta, hogy azt veszi észre magán, hogy gyökeresen megváltozott az ízlése. Korábban húst evett volna hússal, most viszont eszébe se jut megenni. Eddig nem nagyon…..
"A Boiron Laboratórium az Oscillococcinumot a világ mintegy 80 országában forgalmazza, ez az egyik legismertebb terméke. Alkalmas az influenzás tünetek (hidegrázás, fájdalom, láz, orrfolyás, köhögés) enyhítésére. Alkalmazását az influenza kezdeti tüneteinek jelentkezésekor meg…..
baby bee (törölt) 2013.12.10 12:22:58
@kodpiszkalo: érdekes! férjem állatorvos, és egyrészt tanulták is egyetemi fakultáción, másrészt több kisállatrendelőben, és nagy állatokon is alkalmazzák. azt mondta, kutyán és lovon látta, allergiára, nyugtatónak, fájdalomcsillapításra is.
Mert a csapatépítésre márpedig szükség van. Tudjátok, ez is az a fajta dolog, amire először mindenki köpköd, meg hogy ne, meg koszos leszek, meg inkább dolgoznék - de azért a végén mindenki igenis élvezi, és csak összerázódik egy jó kis társaság. Nem, most nem arra…..
Ha az ember beszáll egy párbajba, akkor nem árt, ha olyan fegyvernemet választ, amivel biztosan nem vall szégyent. Lila Füge a múlt héten egy kelbimbós pasta receptjét posztolta, amiben nem rejtette véka alá töretlen kelbimbó rajongását. Erre a posztra Zé, a Szárnyas…..
Hogyan lakkozzuk ki a körmünket karácsonykor, illetve az ünnepi készülődés során? Ehhez gyűjtöttem most néhány variációt a pinterest segítségével. Az a jó, hogy ilyenkor mindenki a személyiségéhez, hangulatához és a kézügyességéhez mérten választhat manikűrt. Lehet…..