Regisztráció Blogot indítok
Adatok
schweinlüfter

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az SZDSZ megszűnése óta láthatjuk azt, hogy konzervatív politikusok egyre több liberális szokást vesznek át. Egy nem rég a Youtubera feltöltött, majd hozzánk eljuttat videóból, kiderül, hogy Meggyes Tamás, Esztergom fideszes polgármestere bizony nem veti meg az élet illegális…..
schweinlüfter 2010.04.16 16:04:44
@Joseph Adama: te azt állítottad, hogy a fidesz könnyített a szabályozáson, pedig szigorított, méghozzá 99 márciusában, megalkotva Európa - fogyasztói szempontból - legszigorúbb drogtörvényét, btk. módosítását. sztem te fideszes szemüvegen át nézed a tényeket, így még az is kijöhet, mint Zoli barátodnak, hogy egyenesen legális volt a fűszívás a fidesz alatt.

"Az 1999. márciusában életbe lépett drogtörvény-módosítás tapasztalatairól számolt be szerdán a Fidesz frakciója. Zsigó Róbert, az ifjúsági és sport bizottság kábítószerügyi albizottságának elnöke szerint a módosítás életbe lépése óta nem valósult meg az a korábban hangoztatott félelem, hogy rengeteg fiatal kerül majd börtönbe, mert kipróbálta valamelyik kábítószert. Dénes Balázs, a Társaság a Szabadságjogokért elnevezésű szervezet jogásza ugyanakkor erről azt mondta, hogy a bíróságok elé kerülő kábítószer-fogyasztókra igenis szabnak ki a bíróságok felfüggesztett büntetéseket. Ráadásul a bírósági eljárások 60-80 ezer forintos költséget jelent a vádlottaknak, még akkor is, ha végül csak megrovást kapnak.

Dénes Balázs elmondta: a Btk. módosításnak vannak olyan részei, amik nagyon rosszul működnek: ilyen például az, hogy nagyon kevesen minősülnek drogfüggőnek, vagyis csak nagyon kevesen választhatják automatikusan a büntetés helyett a gyógykezelést. A szervezet jogásza szerint olyan is előfordul, hogy több éves "drogkarrierrel" rendelkezőket sem minősítenek függőnek."
schweinlüfter 2010.04.16 16:14:51
@Joseph Adama: azt állítottad, hogy a fogyasztók választhatták az elterelést, pedig ez nem így volt, kérhették, de nem ők döntöttek róla.
Mi volt a legcikibb a 2010-es választásban? Az OVB összeomlása? A Fidesz-henger? A szakállas szociológusok leváltása multiknál dolgozó, de multiellenes ördögpálcásokkal? A halálosan fejbebotoxozott Lendvai Ildikó kataton kubatovozása?  Egyik sem jutott a közelébe sem annak…..
Novemberben elején, amikor a második bejegyzésben a Fidesz kétharmados győzelmének esélyeiről írtam, azzal számoltam, hogy ehhez az ellenzéki pártnak szinte minden egyéni választókerületben győznie kellene. Ha a Fidesz hozza mind a 176 egyénit, már csak 82 listás helyre van…..
Abból látszik, hogy valaki tényező, ha támadják. Ebből a szempontból az LMP végre elégedett lehet. Most sorra vesszük, hogy mivel negatív kampányolnak az LMP ellen a pártok.MSZPA képlet egyszerű: be kell állítani a Fidesz csókosának az ellenfelet, hogy ráijesszen a volt szoci…..
Jó látni, hogy az összes létező csatornán terjed a kisfilm (80.000 felett a nézők száma, a videó feltöltése utáni második(!) napon), és a lelkes önkéntes terjesztők minden lehetőséget megragadnak arra, hogy a kormányhoz is eljuttassák azt. A kapcsolat.hu-ról ugyan negyed…..
schweinlüfter 2010.03.11 19:22:33
@Gery.Greyhound: hehe, szóval ezért a demagóg, csúsztatásokkal teli tartalom, mert a következő munkád már valamelyik állami cégnek lesz? micsoda civil mentalitás:DD
schweinlüfter 2010.03.11 19:05:17
@Callidus: Majd Gery mindjárt odaszól a fityiszhez, hogy ráér-e mostanában ilyen civil dolgokra, vagy a választásokig már csak nekik civilkedhet.