Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Greyish

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napra – Holdvilágos (FolkEurópa Kiadó) A Napra első lemezével úgy belesült a zenei újdonságokra éhes közönség agyába, hogy a Holdvilágos című új albumot már elvárások terhelték. A zenekart alapító, és a zenei irányt meghatározó Both Miklós természetesen nem…..
Minden idők legnagyobb külföldre irányuló országimázskampányát indította Izland, hogy visszarántsa az országot az Eyjafjallajökull vulkán kitörése miatti turisztikai mélyrepülésből. „Néhányan azt hiszik, hogy az egész országot hamu borítja, és Izlandon…..
Belsőség Miattam vannak a dugók! 2010.06.02 13:17:00
Tehát, ha álltok a dugóban, engem szidjatok. A dugók ugyanis így keletkeznek, és ezért én vagyok a felelős. Ezeket a hibákat én követem el, csak én. Mert ti nem. Ugye, nem? Mai cikkünk blogposztja...
w A jobbik és a legjobb 2010.06.01 05:00:00
A Legjobb Párt nyerte a reykjavíki helyhatósági választást, egy poénpárt, amely direkt hülyeségeket ígért, és előre szólt, hogy hazudik. A hivatásos izlandi politikusok már a létezésétől meg voltak sértődve, hogy ezek viccet csinálnak az ország sorsából. De nagyon nem…..
Greyish 2010.06.01 14:20:51
Sziasztok! Szirányi Bence vagyok, és idén először kerültem be a vb-re utazó jégkorong-válogatott keretbe. Miközben éppen a ljubljanai világbajnokságon igyekszem hozzásegíteni a nemzeti együttest a lehető legjobb eredményhez, rendszeresen jelentek Nektek…..
Greyish 2010.04.23 10:28:03
Szlovénia nagy arányú győzelmet hozó, de egyáltalán nem hibamentes mérkőzésen verte 8-3-ra Dél-Koreát a negyedik fordulóban. A mérkőzés után nyilatkozó szlovénok többsége már elsősorban a pénteki döntő felől közelített a szerdai teljesítményhez, és természetesen a…..
Ha valaki abban a tévhitben ringatózott volna eddig, hogy a britek ellen borítékolható a győzelem, a kedd esti mérkőzés után bizonyosan átértékeli véleményét. Kőkemény csatában, vért izzadva nyertek a házigazdák, pedig a harmadik harmad elejéig biztosnak látszó kétgólos…..
A magyar válogatott története egyik legjobb harmadát produkálta a lengyel meccs utolsó húsz percében. A divízió 1-es világbajnokság második játéknapjának második meccsén egy harmad alatt négy gólt lőttünk a Szlovénia ellen még bivalyerős Lengyelországnak. Mivel negyven perc…..
w A teleszart szentfazék 2010.03.19 04:30:00
Még le se ment a választás, és máris a jobbos ciklusok örökzöld poénján röhögünk: a teleszart szentfazékon. Vagyis azon, amikor valaki, aki amúgy féltéglával veri a mellét a kereszténységére, kurvára tököncsapja magát, pedig próbált úgy tenni, mint akinek nincs is.…..
Nem sokan fogadtak volna arra, hogy a Sapa Fehérvár AV19 valóban megoldja a lehetetlennek tűnő feladatot, de Jarmo Tolvanen tanítványai a lehető legjobbkor győztek EBEL-történetük során először Bécsben. A fehérváriak túlélték azt is, hogy a második harmad közepétől…..