Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiselefánt

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kampánynyitót tartott pénteken délután a salgótarjáni MSZP a Besztercén, ahol a sztárvendég Michael Jackson Mesterházy Attila pártelnök volt. A képek alapján roppantmód szórakoztató eseményen Dóra Ottó sem akart lemaradni felettesétől, ő azonban nem táncolt, hanem mikrofont…..
Tomka István egy érdekes jelenség. A neve talán a leginkább onnan lehet ismerős, hogy 2004-ben tortát nyomott Puszta Béla akkori salgótarjáni polgármester arcába, mert az bezáratta a Május 1. úti óvodát (Tudom, Százszorszép az, de nekem akkor is Május 1. úti ovi marad, én is…..
A mai ülésnapon napirend előtti felszólalásként hangzott el. fotó:index.hu Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársak!       A kormánypártok azért kértek kétharmados felhatalmazást, hogy belevághassanak az elmúlt húsz év zavaros ügyeinek kivizsgálásába. A…..
Na, régen eset már szó az LMP-ről, most viszont muszály muszáJ megint foglalkoznom velük.Ugyan már eddig is olvashattuk több hírben, hogy az MSZP fűzögeti az ökopártot, hiszen mindenképpen össze akarnak fogni velük azért, hogy ne Tarlós legyen a főpolgármester. Az LMP…..
Az utóbbi időben kicsit el voltam tűnve, ez főleg személyes okok miatt volt (anyagiak, temetés), de most úgy néz ki, hogy nagyjából minden elrendeződik (kivéve az előbbit). BéKa panaszkodott, hogy sokat foglalkozik az elempével, és már régen is írtam, szóval legyek oly jó,…..
kiselefánt 2010.04.19 10:50:14
kiselefánt 2010.04.19 13:42:32
Az SZDSZ 1998-as és az LMP 2010-es eredményeit nézve komoly átfedést találunk. Az LMP-sek nagyon hasonlítanak az egykori SZDSZ-szavazókra. (Kép: vokscentrum.hu) Lendvai Ildikó hétfőn azt bizonygatta, a Fidesz kétharmadát csak az LMP-vel együtt lehet megakadályozni. Lendvai…..
171 ezer nógrádi választópolgár szavazhat vasárnap, azaz április 11-én a megye 131 településének 266 szavazókörében. A szavazatokat reggel 6 és este 7 között lehet leadni.Fontos, hogy valamilyen személyazonosító igazolványt mindenki vigyen magával, valamint az is, hogy…..
MEGHÍVÓ AZ LMP PÁSZTÓI FÓRUMÁRA Képviselőjelöltünk és az LMP programjának bemutatása Vendégeink: Fekete József az LMP pásztói képviselőjelöltje Vágó Gábor az LMP országos választmányának tagja   Időpont: 2010. április 3. szombat 14:00…..
Kis Moszkva Én, a judeokeresztény 2010.03.23 13:57:00
Tegnap sikerült igencsak jól szórakoznom, ennek következtében ma igencsak másnapos vagyok, de nem baj: a hánytatót már megtaláltam, a kuruc legalább ennyivel hozzájárult a napom jobbra fordulásához. Már a zárójeles bevezető is megható: most akkor szégyelljem el magam azért,…..
kiselefánt 2010.03.23 20:00:08
@tengier: Forrás Jézus zsidóságára: Keresztelő János anyja, Erzsébet Áron házából való volt (Lukács 1,5), Mária Erzsébet rokona volt (Lk 1,36), Mária fia Jézus (Lk 2).
Kis Moszkva Hogy állnak a pártok? 2010.03.23 12:05:00
Na, ennek is vége. Lezárult a kopogtató-fázis, lehet kampányolni teljes gőzzel a kispártoknak is! A három biztos bejutó párt mellett lett országos listája az LMP-nek, az MDF-nek és a Seres Mária-féle Civil Mozgalomnak is. A három nagy párt mellett az LMP-nek is sikerült minden…..
Az utolsó erőinket is mozgósítjuk. A központi kampánystáb emberei is segítenek Sárváron, Orosházán és Pásztón. Éppen rakják össze a csomagokat. Dorosz lenyúlta az összes még elérhető szórólapot (nem maradt sok :) ), erre az EON egy LMP logós pléddel válaszolt. 1 LMP…..
5 választókerületben kiemelten szükségünk van segítségre, mert az adott választókerületen múlik, hogy a megyében választható lesz-e az LMP. Az összes többi megyében már be van biztosítva a megyei lista, csak az a kérdés, hogy hány képviselőjelöltünknek gyűlik össze a 750…..
A Bajcsy-Zsilinszky út 37. alatt található irodában ma csoda szép napunk volt. Ki-be jártak a szimpatizánsok, és mindenki hozott magával jópár cédulát. Ezen kívül a budapesti utcai kitelepülések is nagy mennyiséget termeltek. Elég szépen beindult a gyűjtés. A számlálót…..
Karácsony Gergely kampányfőnök egy érdeklődővel beszélget az atomenergiáról a Fény utcai piac előtt..
kiselefánt 2010.02.27 22:11:25
@flimo13: Mint olyat, aki nem kompetens a témában, engem az érdekel, milyen érvekkel támasztod alá, hogy az atomenergia jobb, mint a megújuló energiaforrások. A személyeskedést mellőzzük! Érveket!