Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ashton Black (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lengyel mindig is szimpatikus írott nyelv volt, mert van benne sz, a regionálisan egy kalap alá vett tematikus tévécsatornákon véletlenszerűen futó reklámokból pedig a beszélt is bájosnak tűnik. Jó tíz éve a Szigeten még a polak wegier dwa bratankit is elsütöttem -szerintem…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/05 Subject: Szárnypróbálgatás To: foszerk@ifjuirodalmarok.hu Tisztelt Főszerkesztő Asszony! Nem az első a mostani "találkozásunk", hiszen anyám bridzspartnereként többször járt nálunk, ezzel kapcsolatos emlékei bizonyára pontosabbak,…..
Ashton Black (törölt) 2010.02.24 04:49:11
Megfogalmazódott már valakiben az a kérdés, hogy mi a tíz legutálatosabb dolog, ami nagyon meg tudja keseríteni az ember mindennapjait? Hosszú évek tapasztalata alapján nálam top tízes kategóriába tartozik például a kolbász bőrének lebarkácsolása, miközben a szem már ezerrel kopog az éhségtől.…..
Ashton Black (törölt) 2010.02.24 00:29:46
Megint úgy kellene kezdenem, hogy És akkor Valdes beesett a kapuba Bellamy fejesével, és Marci ezen jól berágott. Merthogy születésnap van már megint, és ilyenkor úgy szoktuk kezdeni, hogy megemlítjük a blog születésének okaként is felfogható potyagólt a Golfütők Éjszakáján.…..