Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elekmekk

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira irigylem, amikor egy-egy külföldi oldal januárban belinkelgeti, hogy az amazon.com, már közzétette a márciusi megjelenések árlistáját, sajnos magyar viszonylatban ez legtöbbször számunkra elérhetetlen.De most, hála Benedeknek, aki szemfüles volt a bookline.hu-n jártában,…..
elekmekk 2011.01.12 06:10:41
@misran: Érdekes a 4167-es készletben a Disney és a Fabuland formavilág találkozása:)
Legutóbb múlt hétfőn, de korábban is többször foglalkoztunk már a blogon régi videókkal (példának okáért), LEGO reklámokkal, hol kuriozitásuk, hol csak végtelen bájuk miatt. Az afolTV igazi aranybánya azoknak, akik szeretik ezeket a szpotokat, reklámokat. Az egészen korai…..
Nagy Abonyi Attila ismét valami egészen klassz dolgot rakott össze. Egy monumentális szovjet katonai jármű, a Kraz 255b nemcsak borzalmasan élethű, hanem durván működőképes LEGO-változatát készítette el:Brickshelf könyvtárába jópár képet feltöltött, nézzd meg őket te…..
elekmekk 2010.04.13 11:34:57
Mikor a hétvégén megérkezett a levél a mai kritikával, írtam egy levelet a csajomnak, képzeld, az imént beküldtek egy Fabuland végigjátszást a blogra. sírok. Mire elolvastam a posztot, már biztos voltam abban, amit korábban csak sejtettem, a Fabuland hiánya terelte rossz…..
Rá kellett ébredjek, a legózáshoz kapcsolódó rítusokat (válogatás, rendezgetés, szervezés) legalább annyira kedvelem, mint a játékot magát. A napokban teljesen újraszerveztem a kockáim tárolását. Első lépésben elmentem egy barkácsáruházba, és vettem egy Allit…..