Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Semira

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ballonkabát (trench coat, "trencskó") egy klasszikus és praktikus darab tavaszra és őszre, amikor a melegebb kabát már vagy még sok, viszont azért valamit mégiscsak szeretnénk magunkra kapni. Bár igazi örök darab, az utóbbi pár évben ismét a figyelem középpontjába…..
Semira 2012.03.18 12:01:27
@suo tempore: Én imádom azokat a kabátokat, amiken öv van! :D

Nem várhatjuk el a konfekcióméretet gyártó üzletektől, hogy mindenki alakját vegyék figyelembe... 35 cm különbség van a mellbőségem és a derékbőségem között, szóval az övek nyújtják az egyetlen lehetőséget nekem, hogy ne úgy álljon rajtam minden, mint valami zsák/ne kelljen átszabnom minden ruhám.

Mellesleg a karcsúsításnak is vannak ám határai, csak addig lehet menni, amíg nem tűnik "rakottnak" (mint a szoknya) a szűkített darab. Az öv jó barát! :)
Az elmúlt években nagy számmal épült szebbnél szebb új építésű lakások egész hada. Néhány kerület igen csak vezető pozíciót tölt be a felépített lakások számában itt éllovasként megemlíthetnék a XIII, VIII vagy akár XIV kerületet. Ez némiképpen felborította az addig…..
Cheerleader blog fellépés 2010.03.03 11:32:18
2010.03.01Újabb Futsal meccs és újabb fellépés a lányok megint kitettek magukértpár kedves kép még a fellépés előtt:)            ..