Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boro86

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kerület egyik vendéglátóipari alegységében nagyobb mennyiségű sör elfogyasztása után vízháztartásunk telítettségét enyhítendő a mellékhelységbe átmenve az alábbi látvány fogadott bennünket: A piszoár feletti matricán az alábbi szöveg olvasható Mester László…..
Boro86 2010.03.29 22:23:48
Amint arról a Pestszentlőrinc Blog beszámolt, a szocialista párt kerületi alapszervezetének mindig pirospozsgás reklámarca, Mester László lakossági fórumot tartott. Az érdeklődők zsúfolásig megtöltötték a pestszentimrei művelődési ház portásfülkéjét. A szűk családi…..
Közel másféltucat ember érdeklődésére számot tartó rendezvényt szervezett Mogyorósiné Pécsi Ildikó MSZP-s önkormányzati képviselő az ittas vezetés ellen.A szocialista képviselőasszony már puszta megjelenésével is elbűvölt bennünket, frizurája ugyanis a '70-es évek…..
A kerületi MSZP amatőr bértollnokai elindították új blogukat, amelynek a Sötétek Hivatala nevet adták. Találó névadás, hiszen mielőtt félreértésre kerülne sor, eláruljuk, ami az említett blog tartalmából világosan kiderül: e címmel nem a Fidesz által létrehozott…..
Brazíliába utaztak kerületünk szocialista képviselői, hogy kikapcsolódjanak a nyomasztó hazai hétköznapok  hajtásából. Szaniszló Sándor alpolgálmester és Kőrös Péter mszp-frakcióvezető kéthetes luxus úton vett részt szeretteikkel. Ha azon kezdenénk…..