Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pretorious

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ez: Aki nem ismerné fel, annak megmutatom az űrből is. Szóval ez:Az M3-as bevezetőjénél, vagy kivezetőjénél vagyunk, itt bonyolódik az Észak-Kelet-Magyarország, meg Szlovákia és Ukrajna felé tartó forgalom jelentős része, meglehetősen terhelt útszakaszról van tehát szó.…..
Pretorious 2010.07.16 13:49:36
@Llee: Ez azért ebben a formában nem igaz hogy a lengyel autópályákon lámpák vannak. Ténylegesen az egész országban két igazán hosszú autópálya van (A2 és A4), egyiken sincs lámpás kereszteződés.
Viszont van az az elöregedett észak-déli Szilézia-Varsó kétsávos valami amit még gyorsforgalminak se lehet nevezni, mivel az évek során a környező városok teljesen ráépültek és ugye olcsóbb volt odab.szni a lámpákat, mint felüljárókat csinálni...
Drágáim… csoda történt. Április elseje van, de ha ez igaz, akkor… akkor… nem is tudom, végigcigánykerekezem az Andrássy utat. Megszűnik a Maunika Só, a blogomban többször is emlegetett förmedvény, a magyar fostóksók zászlóshajója és pionírja! Sajna Józsi…..
Pretorious 2010.04.02 11:00:37
@kombájn: Akkor javaslom hogy menj végig egy-két ilyen "kistelepülésen" és számold meg hány Digi és T-Home parabolaantenna meredezik déli irányba. Csak hogy tisztába legyünk a választéktól elzárt népesség fogalmával...
Pretorious 2010.04.02 11:17:14
@kombájn: "mintegy 3 millió 110 ezer háztartásban megtalálható fizetős tévészolgáltatás áll. Csupán minden ötödik háztartás (körülbelül 780 ezer) kerüli meg ezt a szolgáltatást a szabad hozzáférésű földi műsorszórásra való csatlakozással"
Ha a fenti adatokból indulunk nehezen magyarázhatóak a magas rtl-es nézettségi indexek az elzártsággal...
RED HOT CHILI PEPPERS, 2006. DECEMBER 6., BÉCS, STADTHALLE Beck Zoli a sofőr, de mivel külön vettük meg a jegyeket, csak a helyszínen derül ki, hogy Zoliék fent, valahol a lelátó magasában fognak ülni, amíg mi lent, a színpadtól alig 8-10 méterre állhatunk. Irigyelem is magunkat…..