Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wynonna

1 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Epizodisták Justified – 3. Évad 2012.04.19 19:55:00
Az utóbbi egy év FX-es drámafelhozatala egyértelműen csalódásnak tekinthető, amíg a komédiáik soha nem látott magasságokba emelkedtek, addig a 40 perces alkotásaik nem tudtak felérni az elvárásokhoz. Ryan Murphy a klisékkel telepakolt, fércmunkának tekinthető American Horror…..
A jelenlegi kínálat alapján nem lehet kérdéses, hogy az HBO napjaink legjobb tartalommal bíró csatornája, de szerencsére a fizetős kábelcsatorna nem ül a babérjain és a közeljövőben tovább emelik a tétet. Nyáron érkezik Aaron Sorkin vélhetően pörgős és rendkívül…..
Február van, javában zajlik a pilotszereposztás, sőt, már a vége felé járunk a procedúrának, szépen bővülnek, kerekednek az ígéretesnek vagy unalmasnak hangzó projektek gárdái. Naponta jelentenek be új neveket, akiket, ha szerencsések, ősztől – vagy jövő januártól…..
Becsaptak, elárultak minket.... erre vártunk annyi évet?.... hol vannak a válaszok? és még sorolhatnám a rajongói kifakadásokat, melyek a kedvenc sorozataik finéláját követően láttak napvilágot. Természetesen ez csak az egyik nézőpont, a szitkozódások mellett ugyanis…..
Wynonna 2012.02.13 06:21:23
@Dark Wolf: Én is imádtam a Life On Mars végét, főleg mivel miután már minden lehetséges verziót elképzeltem, mégis hatalmas WTF lett a vége, mert azért erre nem számítottam:)
Nekem a BSG végével sem volt semmi bajom, a Lost miatt meg még mindig mérges vagyok.
A többi közül van néhány, amiről még nem hallottam, jó volt olvasni róluk:)
Epizodisták Smash – pilot 2012.01.26 20:55:00
Botrányosan gyenge az eddigi országos újoncfelhozatal, tele vagyunk olyan sorozatokkal, melyet a legszívesebben egyből elfelejtenénk, és ott tartunk, hogy lassan már a közepesnél alig jobb produkcióknak is örülnünk kell (Once Upon a Time, Revenge, Alcatraz). Nem is elsősorban az…..
Régóta érlelődött bennem ennek a bejegyzésnek a gondolata, a mostani félévadzáró pedig tökéletes alkalom arra, hogy kiírjam magamból. Ezúttal nem a hagyományos értelemben vett kritikára kell számítani, sokkal inkább egyfajta elmélkedés arról, hogy vajon miért születnek…..
Az már most kijelenthető, hogy sorozatfronton jól kezdődik majd a 2012-es esztendő, januárban debütál az évad legjobban várt újonca a Luck, a Starz a Spartacus: Vengeance-val támad, a Showtime vasárnapi kínálata (Shameless, House of Lies, Californication) könnyed szórakozást ígér…..
Az eheti gaines-szel közös toplistában az underrated, vagyis az alulértékelt sorozatokat vesszük górcső alá. Sajnálatos módon jó néhány olyan széria van, akár a közelmúltat, akár a jelent nézve, melyek nem kapták meg a minőségük alapján nekik járó elismerést, illetve…..
Geekblog Lost-finálé 2010.05.24 20:00:00
Véget ért a Lost. Az elmúlt évtized kétségkívül legjelentősebb műfaji sorozata befejeződött. Ezt a gondolatot sokáig kell még ízlelgetnie a rajongóknak, mire igazán megbarátkoznak vele. Előbb azonban a finálén kell túltenniük magukat, amely éppen olyan lett, amilyen a…..
készítők: Alex Barnow (Rules of Engagement, Til Death; producer), Mark Firek (Rules of Engagement, Til Death; producer), Matthew Perry (producer), Thomas Schlamme (The West Wing; pilot rendezője)szereplők: Matthew Perry (Friends, Studio 60), Allison Janney (The West Wing), Andrea Anders (Joey,…..
Wynonna's Blog Wynonna's Blog 2010.05.05 21:07:00
wynonna.blogspot.com..
Ugyan a jelenlegi felhozatalban nincs egy western sorozat sem, a Justified modernkori seriffje mégis közel tudja hozni nekünk a műfaj egyedi, semmivel sem összetéveszthető hangulatát. Önmagában már csak ezért is örömteli a hír, hogy az FX berendelte a Timothy Olyphant nevével…..