Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hirnyo

1 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony-bizony, végre eljött ez a perc! :D 17:15-kor kezdődik a harmadik évad a Cartoon Networkon! Senki ne hagyja ki, én személy szerint már nagyon várom :DNem mellesleg nyolc nap múlva lesz a blog születésnapja. Arra is ki kéne valamit találni... Várom az ötleteket!..
Hirnyo 2011.04.07 19:17:35
Nehogy leessenek! NEM VICCELEK! EZ HALÁLOSAN KOMOLY! ÉPP MOST RAKTAM VISSZ AZ ENYÉMET!  Mellesleg mintha valami sci-fi fantasy trailer keverékét nézném... Vagyis egy sci-fi fantasy film keverékének trailerjét... Vagyis... nem beszélni…..
Most vettem észre,hogy a történetíró verseny határideje lejárt!! Eddig csak Wilwarin küldte be!! Aki még nem küldte be sürgősen küldjön be valamit. Kénytelen vagyok hosszabítani a beküldési határidőt december 8.-ára.Jelentkezők akik még nem küldték el a…..
Ha megnézitek a videókat és a képet rájöhettek miért ezt a címet választottam bejegyzésnek.Bővebben a bejegyzés alján!!Videók:És a…..
Hirnyo 2010.11.17 17:07:08
Üdvözlet!Eljött az eredményhirdetés ideje...Négy jelentkező volt. A díjak az első és második helyezettre szólnak.Először elmondanám, hogy minden mű nagyon jól sikeredett. Volt novella-szerű írás, volt ami folytatásos, volt egy trilógia összesítése, voltak teljesen egyediek…..
Hirnyo személyes blogja Magamról 2010.11.02 12:15:00
Alapadatok:Név: Kovács AttilaNetes nevem: HirnyoSzületési idő: 1998. 04. 18.Névnap: 01.07.Hajszín: Szerintem fekete, mások szerint barna XDSzemszín: BarnaIskola: Jedlik Ányos GimnáziumLakhely: Budapest, Csepel Háziállat: DíszhalakTestvér: Nincs  :P/:(Kedvenc:- Szín:…..
Hello, hello, and welcome to Florrum!Na, a következő (egyben utolsó előtti) versenyző ma küldte be a versenyművét ;)A történet az ő évadjának első három részéről szól, amit Cad Bane szemszögéből ír le, amiért külön gratulálok neki ;) Tehát a sztori az a 122 (Ziro…..
Clone Wars Blog Assassin Infók 2010.10.21 18:37:00
A Következő rész az Assassin lesz. Már várom mert izgalmasnak ígérkezik. Remélem ti is várjátok.Helyszíne: Coruscant, AlderaanSzereplők: Ahsoka Tano, Padmé Amidala, Bail Organa, Mon MothmaRövid leírás:A feladata az, hogy megvédje  Padmé Amidala szenátort. Ahsoka Tano…..
Kav12 személyes :(:(:( 2010.09.17 17:47:00
Sziasztok! :(A hetem/két hetem a suliban jó volt. :)Egyensúlyozva vannak a tanórák, és a tanárok is :) (most nem fogok egyetlen egy ,,:Đ-t", vagy ,,xĐ-t" sem leírni, majd elmondom miért)Nem vagyok depressziós, nehogy azt higgyétek! Csak szomorú...Szóval a tanárok jófejek,…..
Az 5-ös szám eddig valahogy mindig bűvös erővel bírt, már ami a sorozatot illeti. Hiszen az első évad ötödik része (Rookies), és a második évad ötödik része (Landing at Point Rain) is zseniális volt, így joggal jöhet a kérdés: A Corruption is van-e ilyen jó? Vagy nem?…..
Hirnyo 2010.10.17 12:46:57
Tölthető a következő rész.Videó letöltás: Katt IdeHD: Katt IdeFelirat (Angol): Katt IdeFelirat (Magyar): Katt IdeFeliratos Videó: Katt Ide..
Hirnyo 2010.10.17 12:42:34
@barkó: @kav12: Én is sejtettem XD Még szerencse, hogy most lett áruló, nem valami későbbi részben, mert amúgy elrontotta volna a Mandalore trilógiámat :S Mert ott meghalt volna XD
Sziasztok!Ma féléves a blog!!! :Đ Ezt három TCW-s résszel (Final back to Florrum; The Phantom Menace; Attack of the Clones) ünneplem meg, amiből kettő a hexalógiám első két része :) Pluszba hoztam még az Adventures of 99 következő részét, a Beszivárgást. :) Remélem tetszeni fog…..
Még mindig szokatlan érzés ez, hogy hetente érkezik új clone wars rész, de persze a szokatlan egyáltalán nem jelent rosszat, és bármilyen hihetetlen már a negyedik résznél tartunk, ami Sphere of Influence (Érdekszféra, v. A befolyás hatalma) névre lett keresztelve. Az előzetes…..
Hirnyo 2010.10.04 19:29:13
Elérkezett a Supply Lines értékelése. Szerintem ez egy remek előzményül szolgál a Rylothos és a Toydariás részekhez, jól sikerült, de nézzük, miért jutottam erre a véleményre.Szorult helyzet...A Rylothot megtámadták a Szeparatisták, és Ima Gun Di mester, valamint Cham…..
Hirnyo 2010.10.04 19:27:51
Hirnyo 2010.10.04 19:28:29
Talán érdekes, talán nem, de a harmadik évad első két része a Rookies előtt, illetve után játszódik. Így aki esetleg csak a harmadik évadnál csatlakozott be a sorozat nézésébe, az talán kicsit majd furcsálni fogja a jelen epizódban hallható utalásokat, illetve jópár dolgot…..
Akárcsak tavaly, ismét eljött ez a várva-várt pillanat, mikor elindult az évad. Tavaly egy remek indítást kaptunk, és idén sem lehet mást mondani: a Clone Cadets egy remek rész lett! De lássuk, miért is! Kiképzés a Kaminon A rész kezdetekor épp a Domino osztag tesztje folyik…..
Hirnyo 2010.10.04 19:24:09
Hát ezt is megéltük... A második évad elérkezett a lezáráshoz. A bevezető 20. rész, és az alapsztoritól teljesen elkanyarodó, kissé unalmas 21. rész után kiváncsian vártam, hogy vajon a Boba-trilógia, és egyben a második évad záró része vajon milyen lesz. Mármint hogy mi…..
Már mondtam, így talán nem okoz meglepetést. A 21. rész videóértékelés, akár csak a 22. . Ez a videózgatás nem az én műfajom, helyenként kissé hadartam, meg félremondtam 1-2 dolgot, de talán nem lesz annyira zavaró. Az mondjuk tuti, hogy még így is sokkal jobb lett, mint a…..
A háború eszelősen pörgő fogaskerekei jelenleg most csöndben vannak. Elég ritka alkalom ez, úgy is lehetne mondani, hogy vihar előtti csend van. Magyarán a felek felkészülnek a későbbi, mindent elsöprő ütközetekre. Szóval eléggé ritka - és valószínűleg rövid- alkalom ez.…..
Hirnyo 2010.10.04 19:21:50
Malastare-on elég nagy problémát okozott ez a régóta kihaltnak tekintett, kissé fura kinézetű szörnyeteg. A szeparatisták elleni csatában a Köztársaság egy új fegyvert próbált ki, aminek a robbanása után lesüllyedt egy kis föld, és ez felébresztette a Zillo fenevadat. A…..
Emlékeztek még a szeparatista fegyverre a Defenders of Peace-ben? Ha igen, akkor biztos tudjátok, hogy az a fegyver kicsinált minden életformát, a droidoknak viszont semmi baja nem volt tőle. Nos a köztársaságiak több mint egy évaddal később kitaláltak egy új fegyvert, az…..
Amikor ezt írom, még én sem láttam a harmadik évad első két részét, de már töltöm le, és nektek is csak azt tudom javasolni, hogy tegyetek hasonlóképp, ugyanis már tölthető a két rész, egy videóban. Amennyiben felirat is lesz hozzá, majd azt is belinkelem ide, és azt is le…..
Hirnyo 2010.09.19 19:05:22
@argu fisto: Sztem töltsd le mert jobb a minősége. (Am én is mosttöltöm csak megakadt 18%-nál :@) Am én még nem találtam meg interneten a videót, mert még nincs kint. De a www.mesekaneten.blogspot.com - ra 10000000000000000% hogy kirakják majddd (direkt 3 d-vel írtam XD)

@grievous: A lényeg hogy ugyanaz legyen a videó és a felirat neve. Egyszóval nevezd át a felirat nevét arra, ami a videó neve.
Ahogy ígértem,és itt lehet jelentkezni kommentbe!Na akkor:1.Díj: Oklevelet biztosan adok és még valami jót. (Mindenkinek) Csak az 1. helyezettnek lesz más.2. A történetek amiket írtok lehet több oldalas is csak legyen 22 perc.3.Csinálhattok akár képeket is a történethez.Mégegyszer…..
Hirnyo 2010.09.15 19:08:31
Hirnyo 2010.09.15 19:10:21
Hirnyo 2010.09.16 18:56:53
Sziasztok ! Itt a várva várt kvíz játék . Ki fog derűlni ki ismeri a legjobban a sorozatot . Hajrá !1. Hány részben szerepelt eddig Cad Bane ?2. Melyik klón robbantotta föl a risi bázist ?3. Mi lett Bossk sorsa ?Számolni fogom kinek hány helyes válasza lesz a 12 fordulós játékban .…..