Regisztráció Blogot indítok
Adatok
daavid

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbiakban szeretnénk összefoglalni a nemrég megjelent Opera Unite-al kapcsolatos kérdéseket és válaszokat. Segítségül - autentikus forrásként - az Opera hasonló oldalát vettük alapul, így igyekezvén kizárni a tárgyi tévedéseket. Az alábbiakban ennek a szabad fordítását…..
daavid 2011.07.02 13:56:22
@penge™: Köszi a választ. De kétszer is már próbáltam a teljes profiltörléses újratelepítést. Válaszod után is eljátszottam ezt. Tegnap még működött, ma már -fogalmam sincs mitől-, megint csinálja az eszét. Nem kicsit idegesít, mert mindig újból be kell állítsam a levelezőt, rss hírcsatornáimat, addonokat, stb. Gondoltam van valami beállítás, vagy kiegészítő, ami miatt nem működik. Ha nincs valami kézenfekvőbb megoldás, akkor azt hiszem le kell mondjak az unite-ról :(
Már csak az utolsó simítások vannak hátra a holnap érkező bétáig. Változások listája: Összeomlás javítások SOCKS ideiglenesen letiltva, mert problémát okozott bizonyos proxy szerverekkel A WOT kiegészítő újra működik Mac: beépülő javítások Letöltés…..
daavid 2011.03.17 09:15:10
Magyar Opera Opera 11 RC1 2010.12.14 22:15:00
Frissítés! Időközben megérkezett a már szokásosnak mondható RC2 és RC3 kiadás is. Ezekben további javítások kaptak helyet, amik elsősorban a Tab Stacking-et, a levelezőt és a core-t érintik. Ezen felül a windowsos változat új telepítő grafikát kapott, amit az alábbi képen…..
Több előzetes és hosszú betatesztelés után az Opera ma mindkét mobilböngészőjének kiadta a végleges változatát: a minden telefonon használható, viszont valamivel egyszerűbb Opera Mini 5-öt, valamint az okostelefonokra szánt, nagyobb tudású Opera Mobile 10-et is. A két…..
Most, hogy vészesen közeleg a Windows választóképernyőjének megjelenése, az Opera éjt nappallá téve azon dolgozik, hogy a nevezetes dátumra elkészítse a végleges 10.5-öt, legalábbis Windowsra. Ennek folyományaként valószínűleg bevezették a 168 órás munkahetet, amibe persze a…..