Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Berrybogyó

35 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szijasztok. Nem hittem volna, hogy másfél év után újra írok majd ide.Tulajdonképpen nem is tudom, mi hozott el idáig. Talán pont az, amiről az utolsó lényegesebb bejegyzésem szólt. Hogy újra kilátástalan a lesz. De nem csak a jövőm, hanem a jelenem is. Elég nehezen megy ez a…..
Gratulálok, hogy képes vagy kijelölni, jobb gombra kattolni, másolást nyomni aztán beilleszteni a szánalmas kis blogodra a cuccaimat. Ez aztán az eredetiség..Bizonyíték rá, hogy nincsenek saját érzéseid és másokét lopkodod. Mindegy. Csórjál csak. Ez magadnak bizonyíték.…..
вʟαcқвєяяч's™ 2011.05.24 19:33:00
Rokkant a lélek, minden kétszer annyi időbe kerül.Elfátyolosodott szememmel próbálom felfogni a világom, de minden csendes. Ugyanúgy forog a Föld, s én nem értem, miért nem sötétül el az ég, miért nem változik az zölddé, pirossá vagy feketévé. Miért nem történik semmi…..
Azt adom! Kedves gesztus 2011.04.08 12:05:29
 ..
Berrybogyó 2011.05.07 22:24:23
Találtam egy nagyon faja oldalt..oké reklámnak minősül vagy mi de sztem csak örülhet neki a tujala ;) Egybként a puruttya aloldala..máris jólhangzik, nem?citrom.puruttya.hu/bypost/2010/11/12/Coca_cola_evolucioEz pl egy nagyon ötletes cikk..Sok ilyen van az oldalon, a "F*ck my…..
Régi szám, de nekem akkoris tetszik :)    ..
Találtam egy vidit. Beteg, csak erősidegzetűeknek :D:D   ..
Ez egy csakúgy bejegyzés. Igazából rohadtul nem lenne időm rá. Holnap megyek barátomhoz, tanulnom kéne még ma. Aztán kimenni a kertbe és összeszedni a fák alól a gyümiket. De már sötétvan szal max lámpával. :D Jah, meg egy tali..OKé szóval akkor kezdjük. Tegnapi nap az jól…..
вʟαcқвєяяч's™ :/ 2010.11.06 23:29:00
Olyan kellemetlen érzésem van..el is romlott az estém..ez a csodálatos nap 2 aprósággal amik rosszul estek..olyan hülye vagyok. :/..
Szijasztook! Hát régen írtam már..nem volt sok időm, kedvem sem, pedig ott van az őszi szünet..:) Remélem eddig mindenkinek jól telt, a kövi 1 napot pedig élvezzétek ki :) Én tanulni fogok itthon, aztán valszeg a kastélyban is.Ahol filmet forgattak. Lehetséges, hogy én is…..
...anyám van.:@ Hát ez hihetetlen..baromi hülye..rohadtul buta..tapasztalatlan.   Anyámról beszélek igen..Az előbb volt egy "kiadós" veszekedésünk..de nem sikerült neki elbasszantani a napomat..Hazaértem, és felhozta, hogy menjek el fodrászhoz. Mondtam oké, lehet nem csak dauer…..
 Hát igen, elkezdődött a suli..hideg az idő..nem süt a Nap se..Nem szeretem az őszt. De túl kell élni vhogy. ez egy ilyen dolog. Megpróbálom tartani a hangulatom. Nem engedek az esőnek, nem veszi át az uralmat a hangulatom felett :) Bár az év döcögősen indult, sok minden…..
 De tényleg:D Vagyis csak félig :D xDSzal megkértek rá, hogy pár jó képemet küldjem el nekik...Egy cég akik Németországban fényképekkel foglalkoznak: naptárat csinálnak, albumokat meg ilyenket, most egy új dologba kezdek: fényképből festményt csinálnak. Ehhez kértek meg…..
ajjaj..gáz van :SAz előbbcsak úgy leszaladtam a konyhába valamiért..és láttam, hogy az ebédlőasztalnál apám meg egy manus arról beszélgetnek, hogy mi hol van a házban. Tervrajzot csinálnak és komolynak tűnik..Csak nem el akarja adni a házunkat?Még sosem költöztem. 16 éve ebben…..
 Még 1 fellépés..és kiléptem.Szép volt jó volt, ennyi volt, de sosem felejtem : )A mese ott kezdődik, hogy vagy 10 éve anyám nagy vágya volt hogy egyszer legyen a városnak mazsorett csoportja. Nagyon sokáig nem tudta megvalósítani. De 2 éve polgármesterváltás volt. És…..
 Nohátakkor lássunk is hozzá a kövi bloghoz : ) Már rég nem írtam, de ahogy beígértem tartozok egy storyval a szülinapomról ..   Nahát az úgy indult, hogy pasimmal megbeszéltük: kényesztetős nap lesz az, sőt anyámék azt is megengedték, hogy itt aludjon. Terveztük már…..
Maxxie egy templomszerűségben táncol két haverjával. Sokat edzhet a srác mostanában, mert mintha az előző szezon óta kicombosodott volna kissé. A tánc végeztével érdeklődve kérdezi a nézőtéren ülő Tonyt, hogy tetszett-e neki az előadás, ő azonban nagyon zavartan viselkedik,…..
вʟαcқвєяяч's™ Skins *-* 2010.07.22 01:22:00
Skins   Nah és igen..Kedvenc sorozatom..tinikről tiniknek..NEm, nem az a sz*r nyáladzós megjátszott sorozat. Ebbe tényleg érdemes belenézni. Gondoltam egyből a 6.résszel kezdem. Ez a kedvencem..meg az első rész :D Csak hogy még a kezdő Skinsesek is tisztában legyenek vele…..
"Csak" a 3. kedvenc de nagyon bírom:DJah és Delindaaa <3 ^^   Las Vegas   Hajrá megnézni..megéri higgyétek el ^^ És ha kell, felpakolom a 2. részt is^^  Bár kicsit sok idő mire betölt..:/ És fogadd meg a tanácsot: Ne feküdj le a főnök lányával :D ..
Szeretem ezt a videót, jó a zene : ) Csak egy kicsit szomorú..Márakinek =) ..
Ez valami eszméletlen beteg xDMeglesni kötelező ;DAz uccsó mondtat lemarad az orvostól: "Persze, csak rohadt kövér."..
вʟαcқвєяяч's™ Nirvana♥ 2010.07.07 11:21:40
 Egyik kedvenc együttesemtől kedvenc számom :)..
 Mivel ma vagyok 16 gondoltam kiteszem a blogomra :)Ma este 22:00kor lettem 16 hivatalosan is:)HappyBirthdayToMeee ^^ xD..
Nem nézek animéket de ezt muszájvolt :)Kaptok ízelítőt, de szerintem ismeritek egy páran =DÉn Imádom <3 =)Jah és Yukiiiii♥ és Hirooo♥..