Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prokrusztész

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy egyértelműnek tűnik, mégis sokan vannak, akik nem tudják, hogyan kell jól beállítani a kerékpár paramétereit és hogyan kell helyesen ülni rajta. Ennek eredménye pedig a merev nyak, elgémberedett derék és púpos hát lehet...
Mai FuraTermék-posztunkban egy teljesen új, eddig ismeretlen univerzum kapuja fog megnyílni előttünk. Nem túlzunk, ha azt írjuk, hogy korszakos felfedezés és alkotás tanúi lehetünk mindannyian. A "Tovább" gomb után következzenek a macskafenék-takaró ékszerek!..
Bár a legtöbb nő nem szívesen beszél róla, az alacsony libidó korántsem ritka jelenség, amely komoly nehézséget okoz a párkapcsolat mindennapjaiban. Az alacsony vágy mögötti okok sokrétűek lehetnek: előfordulhat a háttérben krónikus stressz, de ugyanúgy kiválthat szexuális zavart a téves testkép…..
Prokrusztész 2018.01.30 14:35:53
@Csipyke: az igazi baj nem ezekkel az egyértelmű helyzetekkel van, hanem azokkal, amikor a pasi megfelelő (vagy valamikor nagyonis megfelelő volt) és semmi észlelhető oka nincs a szexcsap elzárásának. Értsd: megteszi azt amiről Olliék is azt hiszi, hogy hatékony, sőt, sokkal többet is. Szex még sincs. A kommunikációval sincs baj, a jelzéseket is folyamatosan kapja a nő - és veszi is(!), amint a visszajelzésekből látható. Szex még sincs. Ésszel is felfogja, hogy nemcsak a pasinak, de neki magának is szüksége van rá, a kapcsolat és a saját egészsége miatt és közevetettel a gyerekek egészsége miatt. És mégsincs szex.
Prokrusztész 2018.01.30 20:03:02
@Olliék: Nyilván. Értelmes ember végigmegy a lehetőségeken. Tegyük fel, hogy mindez megtörtént: a hormonszedést a nő évek óta befejezte és utána sokáig nem csökkent a libidója, a klimax (a korai is) még messze, a "megszokottnál régebb"-et nem nagyon tudják értelmezni, mert egy hét kihagyást is soknak tartanak, de türelmesek egymással, odafigyelnek a másikra, tudatában vannak a helyzetnek, tesznek is érte, hogy növekedjen a libidó: a nő is és a pasi is a legtöbb tőle telhetőt - szex még sincs, mert a nő nem érez rá késztetést, a pasi meg nem fog rárontani és kielégíteni magát. Egy szó, mint száz: ilyen esetekben látom értelmét a beavatkozásnak.
És nincs is ebben semmi "rossz" vagy különleges: évezredek óta használunk afrodiziákumokat - végre lesz egy, ami hatásos is....
A jelenlegi oktatási rendszer ellen elsősorban azért emelik fel a hangjukat a tanárok és diákok közösen, mert túl nagy terhelést kapnak az iskolában. A diákokat azonban nemcsak ez a teher nyomja: Az iskolai házi feladat, A kötelező órák utáni különórák, A szülőkkel…..
Prokrusztész 2016.05.29 15:39:33
@So No: a második legalacsonyabb óraszámmal pedig a finnek dolgoznak. És - tudjuk, hogy - a finnek a legjobbak minden felmérésben. Ergo: az órák száma irreleváns a mért teljesítmény szempontjából.
Ha számítana bármit is az iskolában, különórán, szakkörön, korrepetáláson eltöltött idő, akor az oroszok, "indonézek" és az "ausztrálok" vinnének minden pálmát.
A mai magyar helyzet is ezt mutatja: az értelmesebb, előrelátóbb és felelősen gondolkodó szülők sorra veszik ki gyerekeiket az iskolából és otthon oktatják őket, sokkal eredményesebben és - legfőképpen - kevesebb frusztrációval terhelve.
„Úgy tizenöt éves lehettem, amikor először borzadtam el attól, amit „odalenn” láttam. Amikor szexuálisan aktív korba léptem, ez a dolog egyre jobban zavart, valósággal felemésztett. Évekig kínlódtam a vaginám miatt, ami a párkapcsolataimnak sem tett jót.” Harriet azóta…..
A világ legjobb viccei A tusolás 2014.09.09 06:00:00
Férfi és nő első randi végén felmennek lakásra. A nő búgó hangon mondja a férfinek: - Én most letusolok, ha akarod, tusolj le te is, aztán itt találkozunk nemsokára… A férfi válaszol: - Tusolj le, én itt várlak, én most nem tusolok le. Visszaérkezik a nő, és…..
Prokrusztész 2014.09.30 21:22:28
Briliáns, de ijesztő. A tudós archetípusa. Megnyugtató tudni, hogy képes megoldani a kibogozhatatlannak látszó problémákat, de Sherlock - és a tudomány - iránt érzett szeretetünkbe mindig vegyül egy csipet borzongás – írja a Guardian annak kapcsán, hogy vetíteni kezdik a…..
Prokrusztész 2014.03.31 08:33:33
Bántani akarlak, hogy megszelídítselek – írta James Bond alkotója, Ian Fleming most felfedezett leveleiben szerelmének.    Az 1930-as évek elején Edith Morpurgónak, a salzburgi üzletember lányának német nyelven írt levelek viharos szerelmi kapcsolatot tárnak fel. Az egyik…..
Az élet nagy rejtélyei között minden bizonnyal előkelő helyen szerepel az a kardinális kérdés, hogy ki élvez többet és jobban: a pasik vagy a nők? Attól eltekintve, hogy ez persze eszméletlen személyfüggő, elvileg úgyse lehet eldönteni, mert az emberiség csak igen kis hányada…..