Regisztráció Blogot indítok
Adatok
umfrider

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kriszta meglepődve látta, hogy hiába járt le a Fundamenta futamideje, a csoportos beszedési megbízás a szerződött 49 hónap után is pörgött tovább. A plusz két hónap után is csak azért tudta leállítani, mert utánanézett a banki utalásainak. Most attól fél, hogy mivel ez szerződésen kívüli összegnek…..
umfrider 2020.02.15 07:51:53
Sajnos az írás több sebből is vérzik. Természetesen megértem az ügyfél elégedetlenségét, de:
1. partnernél indítani Fundamenta megtakarítást olyan, mint fogorvoshoz menni nőgyógyászati problémákkal
2. A Lakáskassza az üf által választott pénzügyi lehetőség, melyben NEM kötelező a befizetés. Kapsz egy SAJÁT számlaszámot, amire akkor és olyan módon helyezel betétet, amikor csak szeretnél. Ha van rajta állami támogatás, ha nincs. Nem a Fundamenta vagyonát gyarapítod, hanem a sajátod.
3. A 49 hónapon túli befizetésekre MÁR nem jár állami támogatás, 2018.október 16.-a előtt még jóvá íródott volna (persze ilyenkor erre nem szerződött az üf, nem fizette meg az ahhoz tartozó számlanyitási díjat, de gondolom mindenki elfogadná azt...)
4. A CSOB beállításakor miért nem írt bele az üf, vagy a bankos kolléga lejáratot?
5. 49 hónapos megtakarítás esetén 1% volt a betéti kamat, majd a lejáratot követően 0,5%-on kamatozott tovább az összeg. Bankok sem adnak ekkora kamatot az elhelyezett betétekre. Továbbá az OTP Lakástakarék, mielőtt megszűntette üzletágat 0,1%-ot adott a szerződésekre
6. A lakásszámla a 49-3 hónapnál felmondható lett volna, ezzel rövidítve a várakozási időt és mindenki boldogságának eleget téve. Gondolom az Unicreditben erről sem sok fogalmuk van

Valamelyest lehet jogos a felháborodás, de nem megalapozott és szerintem az ügyfelet nem érte olyan komoly kár, mint ahogyan
Alex Stoddard egyike azoknak a tehetséges tinédzser fotóművészeknek, aki tudják, hogy hogyan fejezzék ki önmagukat. Még csak 17 éves, és bármit szeretne megjeleníteni, a végeredmény mindig hihetetlenül impulzívra és egyedire sikerül. Ahogy a képeit nézi az ember, egyre többet…..
umfrider 2011.04.14 18:32:53
@Steve_Jobs: Nem arra célzok, hogy buzi. Hanem arra, hogy ez nem művészi. Természetesen, a képek tónusa jó, a beállítás jó, gyönyörű képek, de valahogy a vérem forr attól, ahogy magát használja középpontnak a fickó. Kilátszódva a csontjai, magábazuhanva, mély depressziót keltve. Tudnám még komolyabb jelzőkkel is illetni, de azt csak barátok között. Mellesleg a fotózáshoz nem kell túl nagy tudás. Kell egy nagyon jó tükörreflexes gép, szinte a legtöbb csak a teknikán múlik. Aki 30 évesen is tud fényképezni, az 17 évesen is tudott volna ( ha meg van az a bizonyos kellékes háttér ).
umfrider 2011.04.14 18:49:08
@Steve_Jobs: Nekem nagyon nyersek és nyomasztóak ezek a képek. A fotózás... Természetesen ez nem olyan, mint a festés. Hiába lehetsz "JÓ" fotós, ha van egy rossz fényképeződ. Ugyan akkor lehet hiába vagy rossz fotós, ha van egy jó fényképeződ. Ilyen viszonylatban gondolom. tehát ez nem művészet. Szerintem. Ez egy eszköz, amit akárki elsajátíthat a megfelelő géppel.