Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lac@

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rekordhosszúságú videóval ünnepeljük a Húsvétot. Gondolkodtam azon, hogy kettévágom valahol, és két részben lesz feltöltve, de végül inkább egyben hagytam, hátha ez a sok hülyeség koncentráltan egy adagban még nagyobbat fog ütni. ..
A Bosszúállók egy jelenet közepén random megjelennek, aztán felrobbannak. Ez aztán a paródia, aztamindenit! Nem kellett csalódni! A The Starving Games tökéletesen méltó lesz a Bazi nagy film és Katasztrófafilm és társaik által képviselt branchoz. ..
Összehoztuk az interjút, amit Péter remekül le is vezényelt. Egész rendes a fickó, de azért egy kicsit eléggé elvarázsolt. Ez az előkészületekből jobban kiderült ..
A LaLee's Minigames sorozat 3. része, amelyben a "Papers, Please" és a "Cart Life" nevű játékok kerülnek bemutatásra. Előbbi általam, utóbbi Killah bemutatásában. A sorozat célja, hogy a LaLee's Games sorozatba nem bekerülő, de bemutatásra érdemes kisebb freeware- vagy akár…..
Tovább szigorodik a dohányzás elleni törvény, májustól csak a kijelölt dohányáruboltokban lehet dohányozni reggel nyolc és délután négy között. Egy cigaretta elszívására 3 perc áll majd rendelkezésre, percenként 150 forintért, amelynek az árát a trafikosnál lehet…..
Lac@ 2013.07.18 19:58:19
Az Asylum ismét támad! Javaslom, kapjatok a tökötökhöz, mert ilyet ritkán látni! ..
Boldog 5. Születésnapot Baaad Movies!!! Ahogy azt már itt-ott emlegettem (például a Kérdezz-Felelek kapcsán), a Mátrix: Újratöltve - videómmal ma már abszolút nem vagyok elégedett, mert összecsapott és átgondolatlan munka, amiből éppen a lényeg hiányzik. Ezért aztán…..
Baaad Movies Évzáró - 2012 2013.01.08 08:33:05
Ismét eltelt egy év, és azt kell mondjam, soha jobb évet! 2012 kifejezetten erős volt a mozikban. Több volt a kellemes meglepetés, mint a csalódás, és ha nem is minden nagyon várt film váltotta be az ígéreteket, a legtöbb még így is jó volt. Hollywood nagy blockbusterei éppúgy…..
A múltkori váratlan nagy siker után újra megszabadulnék pár filmtől, mert a helyhiány már megint lecsapott... Ezúttal is csak komoly érdeklődőket várok, személyes átvétellel Budapesten (8 filmet ennyiért nem adok fel postán) Vegyes csomag: 3000 ft ELKELT -Nincs bocsánat…..
Egy másik nagyszerű hír a Karácsony mellett, hogy a facebook-oldalunk túllépte az 500 követőt! Ez azért is lenyűgöző szám, mert tudvalevő, hogy nem mi szerkesztjük az oldalt, hanem thermonukleáris csatacickány nevű nézőnk, akinek ezúton is nagyon köszönjük, hogy ilyen sokat…..
A lényeg a videóban, a képek lenn a bejegyzés végén. Megoldást ide: rosszpcjatekok@gmail.com   Az indafotó javíthatatlan önálló gondolkodásának hála, nem elég hogy már megint fordított sorrendben rakja ki a képeket, de érthetetlen oknál fogva a 13-14-es kép sorrendje…..
Ezennel megkezdődik a Baaad Movies 7. évada! Az első rész rögtön egy found-footage-horrorról készült, mely vitán felül a műfaj mélypontja... eddig legalábbis! És azt se felejtsétek el, hogy ma éjfélig még lehet szavazatokat küldeni a Nyárzáró nyereményjátékra! ..
a.k.a. "A szeg". A Kampós gyilkos címnél maradtam, mert sokkal röhejesebb, tekintve, hogy semmiféle kampót nem használ ..
Már régebben beharangoztam, végre itt is van a nyereményjáték. A feladat egyszerű (videóban részletesen el van magyarázva minden): Itt láthattok 15 képkockát, 15 filmből. Nektek az a feladatotok, hogy megírjátok az e-mail címemre (jobboldalt), hogy melyik ezt a 15 film.…..
Komolyan mondom, ez jobban érdekelne, mint az új :DFőleg a KISS megjelenése több mint epic! ..
Még régen készítettünk egy legjobb lövöldözésekről szóló összeállítást. Azóta ezt a videót a youtube letörölte, de nem is akartuk újra feltölteni, mert nagyon béna lett. Helyette inkább remake-eltem. ..
Örömmel vettem, hogy a 2 hete meghirdetett El Airplane játékra rengetegen neveztetek. Már majdnem 5 (!) azaz ÖT egész ember nevezett. De ez nem igaz. Összesen hárman neveztek, úgyhogy ez már tömegnek számít. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel mindhárom nevező megkapja…..
Lac@ 2011.06.08 14:26:29
A következő videót egy olyan játékról fogom elkészíteni, amely már egyszer szerepelt a sorozatban, de anno többen kérték a folytatást. Lehet találgatni (bár, mivel azt hiszem már megemlítettem, nem lesz nagy kunszt kitalálni)...
Lac@ 2011.04.05 14:54:14
  Még mielőtt átmenne flame war-ba az egész komment részleg: a sorozatot két ember vezeti és fogja is vezetni, ezért szerepelnek benne ketten. Akik egyedül vezetik a sorozatukat, azoknak természetesen továbbra is fennáll az a szabály, hogy vendégszereplők NÉLKÜL kell…..
C&H Magyarul Tr0llz 4 l1f3 2011.03.05 11:54:00
 Eredetileg vitatkozás volt trollkodás helyett, de szerintem így viccesebb. (és életszerűbb) Ó, elfelejtettem celebrálni... 100, azaz SZÁÁÁÁÁÁÁZADIK posztom itt a blogon. Pacsi!..
Lac@ 2011.03.06 14:33:58