Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thehell85

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor egy vidéki lakossági fórumon kijelentette, hogy amennyiben pártja kormányra kerül, legalizálja az otthoni pálinkafőzést. Ezzel gyakorlatilag elkötelezte magát a messze legtöbb közegészségügyi és társadalmi ártalommal járó drog szabályozásának liberalizációja mellett. Alapvetően lehetne…..
thehell85 2010.02.21 10:12:35
Sziasztok.
INGYEN ELEKTRONIKAI CUCCOK (MACBOOK, IPOD, XBOX 360, PS3 STB.)
EZ TELJESEN IGAZ, BIZONYÍTÉK: A YOUTUBE-N FENT LÉVŰ VIDEÓK A CSOMAG KIBONTÁSÁRÓL.
MEGHÍVÓT KÜLDÖK RÁ: thehell85@gmail.com thehell85@gmail.com
Biztos ti is ismertek olyan oldalakat, ahol játszani/invitálni/kérdésekre felelni kell azért, h kapj vmi szerű zsetont, és abból cuccot "vehess". ilyen pl a Xpango (ami egy nagy átverés volt)

Na de most nem arról van szó. van egy újabb. én amúgy utálom az ilyeneket, mint a PTC oldalakat is, de ez más.
"pénzt" többféle módon lehet szerezni. minden nap megjelenik vmi kérdés az oldalon, ha arra válaszolsz, kapsz 2 zsetont, meg minden nap alapból kapsz (ha rákattintasz egy gombra lent a bal alsó sarokban)

van mindenféle cucc, ruháktól informatikai cuccokig (persze ezekből van a legtöbb), (xbox 360, ps3, psp stb.) és annyira nem is kerül sokba egy cucc sem. asszem egy iTouch 350 zseton, ami legrosszabb esetben is 88 nap (negyed év se) (minden nap minimum 4 zsetonnal)
ez az oldal a Lockerz. egy hátránya(?) van, h csak meghívással lehet bejutni.

na szal akit érdekel, az írjon email-ben,lent találjátok, meghívom. sztem egy próbát megér. itt nem kell aktiválni az accodat pénzért, nem kell órákat lógni az oldalon, minden nap fél perc alatt megvan a 4 zseton. és ha tényleg kapsz érte cuccot, legálisan, akk sztem megéri. én pl nagyon örülnék vmi Mac cuccnak.

Szóval írjon akit érdekel, mindenképp megéri! e-mailt adjatok
thehell85@gmail.com thehell85@gmail.com
thehell85@gmail.com thehell85@gmail.com
Zsuzsanna és csapata különös anomáliával szembesült a Godot Kávéházban, aholis az 1700 forintos Dumaszínház után közölték, hogy egy időgörbület hatására náluk este 6-ig tartott a csütörtök, vagyis nem jár nekik a Torkos Csütörtök 50%-os kedvezménye: Egy tegnap esti…..