Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vízvezetéket!

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem nagyon tudok mit hozzátenni a tegnapi autótöréshez, nem egy örömteli dolog, és akkor még nagyon enyhén fogalmaztam. Ugye, az történt, hogy valahol 200 km-re Domsjőtől, egy nagyobbacska városba érve megtalált hátulról egy finn kamion. A finn előtte nagyon nyomult, Bende kicsivel korábban, ahol…..
Vízvezetéket! 2010.03.05 14:54:04
@A hisztis rablo: Mi van te nyomorék, egész nap itt vered a farkad? Hány nicknevet akarsz még regisztrálni, mire felfogod hogy senki sem kiváncsi rád?
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Vízvezetéket! 2010.03.05 03:24:09
@hair is on ford: Te nem magyar vagy? Ha igen, akkor szánalmas, ahogy szánalmasazod a magyarokat! Lehet hogy tényleg nagy a hype a kocsi körül, de elfogadom hogy valakinek ez az élete egyik fontos pillanata és minden mozzanatról van tudosítás. Ha nem tetszik, ne olvasd! És köszi, elmegyek szavazni, de hogy a pics*ba jön ez ide, egy autóvásárlós sztorihoz?
A múlt héten egy igazán ütős, klasszikus dupla epizódot láthattunk a Cool-on, ami a 3. akta (82517) címmel VHS-en is megjelent. Emlékszik rá rajtam kívül valaki? Pedig kitűzőt is adtak hozzá! Na, de nem ez a lényeg, hanem maga a sztori, ami a jó öreg, x-aktás hagyományoknak…..
  TuRuL_2k2 túl azon, hogy a Mandiner főszerkesztője, rendszeresen remek linkeket is passzol az Urbanistának. Legutóbb például ezt. A Mátyás térre hirdetett, állapotát tekintve "felújítandó" kecót az ingatlanos egy frappáns felütéssel (Nem szereti a tereket, és…..
Régi kérdés - hiszen régen a kérdések is jobbak voltak - hogy az Index szabadszájú, laza, fésületlen, kamaszos, vagy egyszerűen beteges, trágár férgek gyülekezete? Kicsit meg vagyok rendülve, mert éppen most bizonyosodott be, hogy az utóbbi. A kérdés a mocskos szájú címlapos…..
Vízvezetéket! 2010.02.22 14:46:05