Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ratsui82

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért beteg a magyar metál?A kérdés költői, és egy kicsit hatásvadász is, úgyhogy gyorsan sietve leszögezem, hogy nem a magyar metálzenével van a baj, hiszen az elmúlt 10-12 évben tucatjával tűntek fel a kiváló hazai zenekarok, és ha mostanában ugyan mintha egy kicsit nagyobb…..
Ratsui82 2013.10.29 13:12:04
@ezrrl: Passzió,Shock már veteránoknak számítanak, ránéztem a dionysosra, tematikailag és tartalomban jók,de betűméretileg katasztrófa,ha azon változtatnak komoly jövő várhat rájuk.
Morbid Angel, Necrophobic, Benighted @ Club 202, 2011.11.27. Semmi kétség afelől, hogy a Morbid Angel utolsó lemezével végleg tiltólistára került a faipari tanműhelyekben. Hivatalos indoklás szerint ugyanis „a dísz metálba nem való szkúteres buzulás." Aki viszont a mai napig úgy…..
Ratsui82 2012.03.20 14:01:23
@trey82: szerintem az a koncert 2004ben volt az E-Klubban, ahol a Krisiun és a Gutted voltak a Morbid Angel mellett, ott voltam én is, az ott főleg a chapel Of Ghouls telejesedett ki a művészetük, zseniálisak voltak. Ezen nem voltam ott de club 202 (ex-Wigwam) hangzásben nagyon sokat változott az előző évekhez képest.
Az értékelésben nyomokban tartalmaz humort,iróniát,de zenekarokat ne húzzunk le az aktuális élő teljesítményük alapján.
A közelmúltban egy hűvös, borongós őszi estén újra budapesti színpadon volt látható-hallható az ACTUS csoport. A Kulcsár Attila irányításával működő, immáron csaknem negyedszázados formáció fellépései minden alkalommal gondosan megtervezett, élményszámba menő…..
A nagy sikerű és szépreményű Hyperborea pihenőpályára kerülése szomorú űrt hagyott maga után. Az elején szépen induló, a műfaj legnagyobb neveit felvonultató rendezvénysorozat a végére különféle okok miatt kezdett sajnos kifulladni, az eleinte gyakori időközönként…..
Tankcsapda, 1991, Nevelési Központ, Pécs Az egészből leginkább csak a stroboszkópra emlékszem, ami a zenészek mögött volt a színpadon, és gyakran az egyetlen fényforrást biztosította a koncert alatt, de ez elképesztően újszerűnek és hatásosnak bizonyult, mint látványelem.…..
Moby Dick, 1990. szeptember 5., Pécs, Nevelési Központ   Életem első nagykoncertje, és mint ilyen, több újszerű tapasztalattal szolgált. Az azóta eltelt húsz év alatt szinte teljesen kihaltak azok a létformák, amik akkor egy ilyen rendezvény előtt kötelezően bukkantak fel a…..