Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tranquille

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az igazi Homár-olvasó részeg dülöngélés közben is megmarad felajzott riporternek. Harryjános aranykoszorús Homár-olvasó, hiszen a Sziget tudatveszejtő poklában is Naiv Ügyfél maradt, és két kínaigyanús fordítást fotózott nekünk:   Fogadd szeretettel a…..
Legalábbis szerintem. Már sikerült elfelejtenem, amikor egy véletlennek köszönhetően az előbb belebotlottam egy Rebel Assault linkbe. És egyből előjöttek a régi emlékek... A fiatal srácok szerintem nem fogják érteni, de aki anno játszott a Rebel Assault II-vel, tudja nagyon jól,…..
A Viva Laughin bukásával újabb musical-próbálkozás halt hősi halált a tévében, de nem ez volt az első, és ha jól sejtjük az utolsó sem. 1990-ben Steven Bochco fogta magát, és meglehetősen sikeres Hill Street Blues című sorozata mintájára készített egy Cop Rock című…..
Tranquille 2007.10.30 14:08:24
comment:com Kocsmanapi csemegék 2007.10.05 17:30:00
Teljesen egyértelmű, hogy a csatornák nem is egymással versenyeznek pénteken, hanem a kocsmatulajdonosokkal. Egész héten nem volt semmi, az állami szent kocsmanapra meg beraknak öt raklapnyi olyan filmet, amibe szívesen belekóstolna az ember, ha nem lenne fontosabb dolga. Ne szaporítsuk…..
A TV2 mindent elkövet annak érdekében, hogy senki, még az agyhalottak se legyenek kíváncsiak a műsorára, hogy a francba lehet egy olyan német filmet szombat estére tenni, aminek már a címétől (Siegfied, a baromarcú lovag) is menekül mindenki? 20:15-től lesz egyébként, de nem…..