Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C.J.Cregg

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Próbálkozni kell, hiszen lövésből lesz a gól” – interjú Hadházi Lászlóval – Hadházi László, humorpartizánként és a duma-csapat tagjaként egyaránt megtalálta a helyét. A stand-up comedy hazai képviselői közül olyan is akad, akinek az apja lehetne.…..
A címben feltüntetett dolgok voltak a legjellemzőbbek a februári életünkre. Az elmúlt három hétben a gyerekek mintha éreznék, hogy jön a tavasz, egyre nagyobb kunsztokat produkálnak. A legjobb volt a múlt heti "táltos éjszaka", mikor felkelés után kiderült, hogy egyetlen…..
Jönnek az ikrek! Januári mi 2010.01.22 07:03:00
Azt hiszem, fel kell adnom a „mindig vidáman teljesítő anyuka és közben lelkesen, aktívan blogoló kismama” címet. Hogy miért? A kis pomogácsok irtó helyesek, minden nap van valami kunszt, amit produkálnak, és amit fel lehetne rakni a netre. DE. De valahogy mindig hipp-hopp…..
Jönnek az ikrek! Megörökítve 2009.10.29 09:26:00
Az úgy volt, hogy még júniusban a szülinapomra kaptam a csajoktól egy fotózási alkalmat. Andris ódzkodott az egésztől, utálja a beállított családi fényképezéseket. Viszont nekem meg már elegem volt abból, hogy már eltelt négy hónap és nincs egyetlen kép rólam és a…..
        Na, mi van a képen?  Ákos tépi a haját szopi közben.... És itt?   Hannibal Lecter unokája, Anna Lecter, akire apja a hintán ráerősítette a cumit ..
Tegnap töltöttük be a 39. hetet. Reggel fél hétkor (mit csináljak... néha kicsit lustálkodunk is...) felkeltünk, kint gyönyörű napsütés és madárcsicsergés fogadott. Lógattam az orromat és mondom Andrsinak, látod, ha előre tudtuk volna, hogy ilyen kis kivárós pocaklakóink…..
Ez a blog is úgy született, hogy szerettem volna valami naplószerűséget a babavárás (azaz  helyesen... indokolt többes számban: helyesen a babák várása) alatt. Mert hát a „jó anya” mindent megörökít a várandóssága alatt is. Na most az első három hónap úgy…..
Jönnek az ikrek! Félidő 2009.01.30 13:25:35
Közhellyel muszáj indítanom, de hihetetlen, hogy már elrepül a babavárás fele, betöltöttem a 20. hetet… Összességében nézve nagyon élvezem a babócák várását. Nem voltak rosszulléteim, nem voltam kívánós – eltekintve a terhesség eleji időszakot, amikor 2 naponta…..
A Született feleségek népszerű sorozat, jobb napjaiban akár milliós nézettséget is produkált már. Bevallom, nálam is azon kevés sorozat közé tartozik, amelyiket igyekszek követni. Képben vagyok, kik a szereplők, melyik milyen karakter, s tudom nagyjából, mi történt a Lila akác…..
Ezen a héten nem lesz iWiW-válogatás, elsősorban azért, mert olyan jó viccet úgysem tudnánk, mint maguk a népszerő böngészőgyilkos weboldal szerkesztői. Találd meg a hibát a képen, amely ma az összes felhasználót üdvözölte! ..